"Vilties bėgimas": liko 5 dienos

"Vilties bėgimas": liko 5 dienos

Iki "Vilties bėgimo" liko penkios dienos. Tinklalapyje www.viltiesbegimas.lt tebevyksta elektroninė registracija.Antradienį, 11 val., užsiregistravusių bėgikų buvo 1 440. Elektroninė registracija bus baigta gegužės 16 d. 21 val.

Bet "Vilties bėgimo" dieną - gegužės 19-ąją - bus galima registruotis ir distancijų starto vietose: prie prekybos centrų BIG, "Akropolis", "Studlendas" ir populiariausiame starto "taške" - Atgimimo aikštėje, nuo kurios iki Vasaros estrados bėgama 2,9 km distancija.

Brolio Benedikto kvietimas

Taigi, gegužės 19 d. 14 val. startuos šeštasis "Vilties bėgimas". Drąsiai sakau: jame - MIRČIAI PRAŽŪTINGA VILTIS. Kviečiu jus iš lūpų į lūpas perduoti šią žinią ir pakviesti bičiulius į Klaipėdos solidarumo šventę.

Su "Vilties bėgimu" sieju kiekvieną savo dieną, kiekvieną mintį, kiekvieną žodį. Džiaugiuosi jaunesniais žmonėmis, kurie pirmą kartą žengs Vilties angelo pramintu keliu. Mes per ilgai kabinomės į savo norus. Mes per ilgai delsėme pasimatyti, vieni kituose atpažindami savo artimą kaip vilties donorą, vilties angelą. Pavojus praeina, nes mes esame drauge! Mes tampame tvirtas ir sveikas klaipėdiečių pilietiškumo tvarinys. Ar gali būti dar didesnė Vilties jėga? Čia viskas nauja, pavasariška, čia niekas neskleidžia naftalino kvapo. Mes bėgame teisinga kryptimi. Yra žmonių, kurie sugeba keistis, ir priešingai - yra tokių, kuriems to padaryti "neišeina". Tą patį galime pasakyti apie miestus. Džiaugiuosi, kad Klaipėda keičiasi, kad mūsų miestui svarbi ne tik ekonomika, bet ir bendruomenės dvasinis gyvenimas. Vienoje mokykloje paauglys sakė, kad "Vilties bėgimu" Klaipėda puošiasi tarsi karoliais. Kviečiu prisijungti dar daug "karoliukų" į šią tikrai nuostabią VILTIES grandinę.

Aukos

Paremti dvasinės paramos centro statybas galima taip: 5 Lt - bėgiko numeris, 10 Lt - marškinėliai, 5 Lt - "Vilties plyta", 5 Lt - "Vilties atvirukas" su "Visų karalienės", onkologinių ligonių globėjos, ikonos reprodukcija, 5 Lt - iki gegužės 31 d. skambinant trumpuoju numeriu 1417.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder