"Vilties bėgimas 2014": startuoja su nauja aplikacija mobiliems įrenginiams

"Vilties bėgimas 2014": startuoja su nauja aplikacija mobiliems įrenginiams

Šių metų "Vilties bėgimo", įvyksiančio gegužės 18-ąją, dalyvius lydės moderniosios technologijos. Kokios - "Vakarų ekspresas" teiravosi interneto projektų ir skaitmeninės komunikacijos įmonės "Creative Partner" vadovo Dariaus Šoparo, kartu su mobiliųjų aplikacijų kūrimo bendrove "Utopus" pasišovusio talkininkauti kilniai pranciškonų misijai.

"Vilties bėgimas" šiais metais tikrai bus modernesnis nei prieš tai, nes praturtės naujausiomis technologijomis. Pirmą kartą su dalyviais kartu "bėgs" ir išmanioji programėlė telefone. Kitaip tariant, visą bėgiko distanciją, greitį ir likusį atstumą matuos mobili aplikacija. Tai visiška naujiena ne tik viešuose renginiuose, bet ir sporto pasaulyje. Ši programėlė visus bėgikus sujungs vienu bendru elektroniniu širdžių plakimu", - naujoves pristatė D. Šoparas.

Kodėl programėlę vertėtų turėti savo telefone? Kokios jos galimybės?

Programėlė rodys iki bėgimo likusias dienas (tikslų laiką) ir neįkyriai primins apie naujausius bei svarbiausius įvykius. Vienintelis dalyvio darbas - pasirūpinti tvirta valia ir atsistoti prie starto linijos, nes aktyvuota programėlė automatiškai pasileis numatytu laiku visame pasaulyje (net atsižvelgiant į laiko zonų skirtumus). Taip pat viso bėgimo metu bus rodomas momentinis ir didžiausias greitis, kiek jau nubėgta ir kiek dar liko iki finišo.

Tiesa, šiek tiek prasčiau besiorientuojantiems "Vilties bėgimo" programėlė realiame žemėlapyje atvaizduos visą bėgimo kelią, kuriuo vėliau galėsite pasidalinti su savo draugais bei palyginti, kuris bėgo tiesiau.

Programėlė praneš, kada bus pasiektas vienas iš pasirinktų atstumų: 10, 6, 3 kilometrai, 600 metrų. Kirtus finišo liniją, bėgikai ir ėjikai bus pasveikinti Lino Švirino šiam bėgimui parašyta daina "Vilties keliu". Ir tą pačią sekundę visų bėgikų rezultatai atsiras interneto svetainėje www.viltiesbegimas.lt, kur bus išdėlioti pagal amžių, lyti, šalį ir, žinoma, įveiktą atstumą.

Programėlė nėra vienkartinė ir skirta tik "Vilties bėgimo" dienai. Ji ir toliau veiks visiškai nemokamai, tad bet kada galėsite pasirinkti dienos iššūkį, bėgti ir su draugais dalintis pažanga elektroninėje srityje.

Kas šios programėlės kūrėjai?

Ją kūrė interneto projektų ir skaitmeninės komunikacijos kompanija "Creative Partner" bei mobiliųjų aplikacijų kūrimo kompanija "Utopus". Šiuo projektu "Creative Partner" stengiasi pateisinti savo pavadinimą ir kūrybiškai rasti netradicinį bei išskirtinį priėjimą prie interneto lankytojų akių, ausų ir kokybiško jų dėmesio. Žodžiu, siekiame pasitikėjimo, priimdami sprendimus interneto komunikacijos klausimais: kaip, kada ir kokia forma - nuo komerciškai aštrios interneto svetainės iki mobilios programėlės ar patrauklios ir įtraukiančios "Facebook" aplikacijos. "Vilties bėgimo" programėlė - puikus "Creative Partner" darbo pavyzdys.

Kaip ir kur galima rasti "Vilties bėgimo" programėlę?

Ją jau daug kas surado ir įdiegė savo telefonuose. Ieškoti reikia "Apple App Store" ir "Google Play" virtualiose programėlių sistemose. Paieškos laukelyje įrašę "Vilties bėgimas" išvysite įkonėlę su "Vilties bėgimo" logotipu. Belieka ją įsidiegti!

Ar ji mokama?

Ne, "Vilties bėgimo" programėlė visiškai nemokama, tačiau suteiks galimybę padovanoti kelis litus kilniems tikslams tiesiai iš mobiliojo telefono ir nubėgtų kilometrų euforiją iškeisti į gerą darbą. Visi surinkti pinigai keliaus tiems, kuriems jų labai reikia - šventojo Pranciškaus onkologijos centro statybai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder