Rytoj - šventė tiems, kurie gerais darbais garsina Klaipėdą

Rytoj - šventė tiems, kurie gerais darbais garsina Klaipėdą

Jau šiandien vidurdienį tradiciniai "Vakarų ekspreso" organizuojami "Metų klaipėdiečio" rinkimai pasieks finišo tiesiąją - bus sustabdytas balsavimas interneto portale www.VE.lt, atidarytos balsavimo urnos ir prasidės balsų skaičiavimas.

O rytoj rinkimus, vėl sulaukusius didžiulio skaitytojų aktyvumo, vainikuos šiltas, nuoširdus ir bene įspūdingiausias renginys iš visų iki šiol vykusių. Jis, kaip ir visada, bus skirtas pagerbti visus nominantus, mylinčius savo miestą ne žodžiais, o darbais.

Prieš kelerius metus vienas iš tokio tradicinio vakaro dalyvių labai gražiai pastebėjo, jog "Metų klaipėdiečių" rinkimai ir baigiamasis jų vakaras yra šventė mieste, kur žmogus pastebi žmogų. Šįkart Jaunojo talento, Meniškos sielos ir Garbės klaipėdiečio nominacijų nugalėtojai bus pagerbti renginyje, kurio šūkis - "Būti! Ir būtinai šypsotis!".

Teatralizuotą "Metų klaipėdiečio" apdovanojimų ceremoniją ves aktorius, režisierius Sigutis Jačėnas. O šventinę nuotaiką kurs ir mini spektakliukus kiekvienam nominantui pagerbti paruoš klounų teatro studija "Dulidu", vadovaujama Liudo Vyšniausko.

Vakaro programą išraiškingais pasirodymais papuoš Klaipėdos sporto klubo "Viesulas" daugkartinė Lietuvos meninės gimnastikos čempionė, Pasaulio ir Europos čempionatų dalyvė, prizininkė, meninės gimnastikos sportininkė Neda Šerniūtė bei jungtinė gimnasčių meninė kompozicija. Jaunąsias čempiones ruošia trenerė Viktorija Kudriavceva.

Nominantus sveikins sportinių šokių klubo "Žuvėdra" jaunieji šokėjai, daugkartiniai tarptautinių konkursų nugalėtojai ir prizininkai, Lietuvos čempionai Skaistė Svajonė Jazilionytė bei Mamertas Ložys, šiais metais Atvirame pasauliniame šokių festivalyje, vykusiame Jungtinėje Karalystėje Blackpool mieste, Lotynų Amerikos šokių konkurse laimėję 3 vietą, ir atskirame Jive konkurse tapę pasaulio nugalėtojais.

Iškilmingą apdovanojimų ceremoniją vainikuos Klaipėdos simbolis ir pasididžiavimas, septyniskart Pasaulio ir Europos Lotynų Amerikos šokių ansamblių čempionatų nugalėtojai, Klaipėdos universiteto šokių ansamblio "Žuvėdra", šokėjai, kuriems vadovauja Skaistutė ir Romualdas Idzelevičiai.

Po apdovanojimų ceremonijos dienraščio "Vakarų ekspresas" svečiams dainuos kylanti šalies žvaigždė, jauna populiariosios muzikos atlikėja, televizijos konkursų dalyvė Eglė Jakštytė. Visų mylimas dainininkas ir aktorius Mantas dovanos savo žinomiausių dainų programą, o visuomet jaunatviški ir žaismingi, trykštantys energija Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis įtrauks į uždegančią savo pasirodymo karuselę.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder