Paskatinkime atsakingą verslą

Paskatinkime atsakingą verslą

Trisdešimtmetį švenčiantis dienraštis "Vakarų ekspresas" jau 26-ąjį kartą kviečia pastebėti ir pagerbti tuos žmones ar socialiai atsakingas įmones, kurie savo prasmingais darbais, talentu garsina Klaipėdą, padeda kitiems nesitikėdami jokio atlygio.

Plačiau pristatome antrus metus skaičiuojančią nominaciją "Atsakingas verslas".

Šiai nominacijai kviečiame siūlyti socialines iniciatyvas įgyvendinančias įmones. Tai įmonės, kurios tiki, kad sprendimai, didinantys visuomenės gerovę, sprendžiantys socialines problemas, nėra vien labdara, bet sykiu - ir visuomenės edukacija.

"Kviečiame pastebėti ir įvertinti įmones, kurios yra atsakingos ir savo darbuotojams, ir visuomenei. COVID-19 pandemijos akivaizdoje ypač svarbu pastebėti tuos, kurie neskubėjo atleisti darbuotojų ar mažinti atlyginimų, stengėsi savais resursais išsaugoti darbo vietas, prisidėjo prie medikų, pedagogų palaikymo akcijų ir kitų iniciatyvų. Verslai, kurie ir nelengvu laikotarpiu nepamiršta bendruomenės, kurios nariais yra, nusipelno būti įvertinti", - teigia dienraščio "Vakarų ekspresas" vykdomoji direktorė Loreta Latakienė.

Taip pat kviečiame siūlyti kandidatus kitoms dviem nominacijoms. "Metų klaipėdietis" - asmenybė, pasiekusi įvairiausių pergalių ir pripažinimų pačiose įvairiausiose srityse, paliekanti ryškų savo pėdsaką Klaipėdos miesto istorijoje. Nominacija "Metų atradimas" skiriama tiems, kurie nesiekdami šlovės, neieškodami garbės daro didelius darbus: gelbsti gyvybes, savanoriauja, padeda atsitikus nelaimei, rūpinasi savo bendruomene.

Jūsų pasiūlymų laukiame iki spalio 30 d. 12 val., o nuo lapkričio 2 d. prasidės balsavimas už visus pasiūlytus kandidatus, kurie pateks į finalinį etapą.

Siūlyti kandidatus į "Metų klaipėdiečio" ir "Metų atradimo" nominacijas galite el. paštu [email protected] arba užsukę į "Vakarų ekspreso" redakciją adresu: Taikos pr. 52C (verslo centras "Merkurijus", 3 a.).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder