Jau galima siūlyti kandidatus „Metų klaipėdiečio“ konkursui

Jau galima siūlyti kandidatus „Metų klaipėdiečio“ konkursui

Dienraštis „Vakarų ekspresas“ išlaiko tradiciją ir jau 26-ąjį kartą kviečia pastebėti ir  pagerbti tuos žmones ar socialiai atsakingas įmones, kurie savo prasmingais darbais, talentu garsina Klaipėdą, padeda kitiems nesitikėdami jokio atlygio.

 Siūlyti kandidatus į „Metų klaipėdiečio“, „Metų atradimo“ nominacijas galite el. paštu [email protected]., arba užsukę į “Vakarų ekspreso” redakciją adresu Taikos pr. 52C (verslo centras “Merkurijus”, 3 a.) iki spalio 30 d. 12 val.

„Metų klaipėdietis“ - asmenybė, dėl kurio darbų mūsų miestas, jo žmonių gyvenimai keitėsi, keičiasi ir keisis į geresnę, gražesnę pusę. Tai asmenybė,  pasiekusi įvairiausių pergalių ir pripažinimų pačiose įvairiausiose srityse, paliekanti ryškų savo pėdsaką Klaipėdos miesto istorijoje.  Tai aukščiausias įvertinimas, kurį miestiečiai gali suteikti.

Nominacija „Metų atradimas“ skiriama tiems, kurie nesiekdami šlovės, neieškodami garbės daro didelius darbus. Jie gelbsti gyvybes, savanoriauja, padeda atsitikus nelaimei, rūpinasi savo bendruomene. Tokie žmonės įkvepia kitus geriems darbams. Tokie žmonės mūsų pasididžiavimas ir jie nusipelnė visų mūsų pagarbos.

Nominacijai „Socialiai atsakingas verslas“ bus pasiūlyta socialines iniciatyvas įgyvendinanti įmonė. Tai įmonė, kuri tiki, kad sprendimai, didinantys visuomenės gerovę, sprendžiantys socialines problemas, nėra vien labdara, bet kartu ir visuomenės edukacija.

Šiemet projektas prasideda spalio 21 d. ir vyks iki lapkričio 24 d.

Rinkimus sudarys trys etapai:

I etapas, kurio metu kviečiame siūlyti kandidatus. Tai padaryti galima  nuo spalio 21 d. iki spalio 30 d. 12 val.

II etapas – balsavimas už pasiūlytus kandidatus. Balsuoti bus galima nuo lapkričio 02 d. iki lapkričio 15 d.

III etapas – finalinių trejetukų paskelbimas ir balsavimas. Balsuoti bus galima nuo lapkričio 16 d. iki lapkričio 24 d.

Nugalėtojai bus paskelbti lapkričio 26 d.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder