Žuvų aukcionas ir vėl neparduotas

Žuvų aukcionas ir vėl neparduotas

Spalio 24 d. Turto banko bandymas parduoti Klaipėdos žuvininkystės produktų aukcioną ir vėl buvo nesėkmingas. Netrukusbus skelbiama ir apie kitų pastatų pardavimą uostamiestyje. Galimas daiktas, juos seksis greičiau parduoti, nes jie yra gražioje vietoje, ne uoste.

UAB Klaipėdos žuvininkystės produktų aukcionas privatizuojamas viešo aukciono būdu. Pradinė 100 proc. akcijų pardavimo kaina spalio 24 d. buvo 380,7 tūkst. eurų.

Šiemet kovo 7 d. neįvykusiame šio objekto aukcione pradinė kaina buvo 636 tūkst. eurų, liepos pabaigoje neįvykusiame aukcione - 423 tūkst. eurų.

Valstybės įmonės Turto banko atstovės ryšiams su visuomene Aldonos Violetos Grinienės teigimu, skelbtas aukcionas šiemet spalio 24 d. neįvyko, nes nesulaukta nė vieno pasiūlymo. Anot jos, kol kas dar nenuspręsta, kas bus daroma su Žuvų aukcionu toliau, kada ir ar bus skelbiama naujas aukcionas, ar pradinė kaina vėl bus mažinama.


PARDUODAMAS. Metų pabaigoje bus parduodamas Odos ir venerinių ligų poliklinikos pastatas su kiemu.

Kol kas galima tik spėlioti, kad galbūt potencialius pirkėjus atbaido tai, jog privatizavimo sąlygose nurodyta, kad potencialus pirkėjas uosto teritorijoje gali vykdyti tik tokią komercinę ir ūkinę veiklą, kuri atitinka Klaipėdos valstybinio jūrų uosto funkcinę paskirtį, kad investuotojas, pirkdamas įmonės akcijas, įsigyja viską, kas priklauso tai įmonei, t. y. ir skolas.

Gal Turto bankui geriau seksis parduoti kitus objektus Klaipėdoje. Netrukus bus skelbiamas poilsio namų, iš visų pusių apsuptų pušynų, su žemės sklypu Giruliuose pardavimas. Tai buvęs Valstybės kontrolės mokymo centro pastatas su gyvenamosiomis patalpomis. Turistų g. esantys 540 kv. metrų ploto pastatai ir 66,8 aro žemės sklypas viešo aukciono būdu bus parduodami už pradinę 660 tūkst. eurų kainą.

POILSIS. Bus parduodamas buvęs Valstybės kontrolės mokymo centro pastatas su gyvenamosiomis patalpomis. Pradinė kaina - 660 tūkst. eurų. Redakcijos archyvo nuotr.

Šių metų pabaigoje bus parduodamas 853,54 kv. m ploto Odos ir venerinių ligų poliklinikos pastatas kartu su 0,19 ha kiemo aikšte, esantis Jūros gatvėje.

Teigiama, kad poilsio ir gydymo paskirties pastatų būklė gera. Manoma, kad jie gali dominti investuotojus, kurie vertina išskirtinį Klaipėdos miesto kraštovaizdį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder