Vietoje departamento - santechnikos salonas

Vietoje departamento - santechnikos salonas

Naujieji buvusio Lietuvos statistikos departamento Klaipėdos padalinio pastato savininkai ketina jame įrengti santechnikos saloną. Tačiau kada pavyks užbaigti sovietinius laikus menančio statinio remontą, verslininkai nesiryžta prognozuoti. Manoma, kad tai įvyks nebent kitąmet.

"Dabar vyksta remonto darbai pastato viduje. Neatpažįstamai pasikeis ir statinio išorė", - sakė bendrovės "Euroliux" direktorius Alvydas Norvilas.

Plungėje įsikūrusi įmonė turi savo santechnikos salonus daugelyje Lietuvos miestų, taip pat ir Klaipėdoje. Tad esą natūralu, kad ir pastate vykdys įprastą veiklą.

"Pastatas labai prastos būklės, neatitinka šiuolaikinių energetinių reikalavimų, tad remontas pareikalaus nemažai kantrybės", - neslėpė A. Norvilas.

Pasak jo, dar derinami kai kurie niuansai, tad galutinę vizualizaciją, kaip po remonto atrodys pastatas, jis žadėjo pateikti vėliau.

Priminsime, kad ženkliai sumažėjus Statistikos departamento darbuotojų, 2014 metais juos buvo nuspręsta iškelti į mažesnes patalpas Naujojoje Uosto gatvėje. Likusį tuščią pastatą Taikos prospekte, šalia "Švyturio" arenos, Turto bankui pavyko parduoti tik iš aštunto karto, tad kurį laiką jis stovėjo tuščias. 4,7 tūkst. kv. metrų ploto statinio galutinė pardavimo kaina siekė 855 tūkst. eurų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder