Viačeslavas Titovas renkasi cirką

Viačeslavas Titovas renkasi cirką

Proga pasiteisinti dėl 5 iš eilės praleistų Etikos komisijos posėdžių miesto Tarybos narys Viačeslavas Titovas nepasinaudojo. Tad komisija prašys V. Titovą pakeisti kitu Tarybos nariu.

Pats V. Titovas tvirtina visiškai nesijaudinantis dėl tokio sprendimo - jam netiko nei komisijos pirmininkė, nei posėdžių laikas, nei ten sprendžiami klausimai.

Komisijos pirmininkė Aldona Staponkienė buvo raštu paprašiusi pateikti motyvuotą pasiteisinimą, jei toks yra, kodėl V. Titovas negalėjo dalyvauti posėdžiuose.

"Deja, iki šio laiko nėra jokio atsakymo ir jokio pranešimo. Dabar jau penktas kartas iš eilės, kai Viačeslavas Titovas nedalyvauja komisijos posėdyje", - vakar sakė A. Staponkienė ir priminė, jog komisija įpareigojama kreiptis į Tarybą dėl nario keitimo tokiu atveju, jei be pateisinamos priežasties buvo praleisti 3 ir daugiau posėdžių.

Vakar vykusiame posėdyje nepasirodžiusio V. Titovo ginti stojo Tatjana Fedotova. Ji pareiškė, jog kolega esą negaudavo informacijos apie posėdžius, taip pat Tarybai kils problema ieškant kito nario, nes iš kiekvienos Taryboje esančios partijos į Etikos komisiją deleguojama po vieną atstovą.

"Tokio teisinio argumento nėra, o tiesiog nusistovėjusi tradicija. Peržiūrėjome reglamentą, Savivaldos įstatymą", - pabrėžė A. Staponkienė.

Ji taip pat atmetė teiginius, jog V. Titovas negauna informacijos. Esą jis pats tvirtino ją gaunantis, o sekretorė informaciją siunčia net dviem el. pašto adresais. A. Staponkienė sakė spaudoje mačiusi nuotraukas, kur V. Titovas užfiksuotas dalyvaujantis Pergalės dienos renginiuose gegužės 9-ąją, kai vyko ir posėdis, kuriame jis nepasirodė ir nieko nepranešė.

Pats V. Titovas apie siūlymus jį pakeisti tvirtino girdintis pirmą kartą. Jei taip ir įvyktų, politikas jokio apmaudo nejaustų.

"Pirma - į Etikos komisiją jos pirmininkė buvo tiesiog prastumta - už ją balsavo tik dauguma, o opozicija tada išėjo iš salės. Aš ten nematau tikro darbo, tokia pirmininkė negali organizuoti tokių posėdžių, apskritai trūksta organizacinio darbo. Antra - Etikos komisija balsavo ir mane perdavė į prokuratūrą, po to paskelbė neetišku dėl Georgijaus juostelės. Tikrai nebenoriu dalyvauti šitame cirke, nes turiu daug ir rimto darbo. Daug žmonių tą pačią bėdą turi - posėdžius galėtų organizuoti po pietų ar po darbo. Jei norėčiau pramogauti, geriau nusipirksiu bilietą į Baltijos cirką", - sakė V. Titovas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder