Verslininkai pasigenda informacijos apie renginius

Verslininkai pasigenda informacijos apie renginius

Smulkieji uostamiesčio verslininkai skundžiasi nerandantys pakankamai informacijos apie mieste vyksiančius renginius.

Tai prabilta vakar vykusiame Klaipėdos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos posėdyje, kuriame šios tarybos narius miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjas Narūnas Lendraitis supažindino su pagrindiniais renginiais, vyksiančiais po atviru dangumi vasaros sezono metu ir kurie turėtų būti įdomūs senamiesčio ir kitiems verslininkams.

N. Lendraitis pastebėjo, kad bent jau pastaruoju metu situacija dėl informacijos apie kultūros renginius pagerėjo. Kultūros skyrius mato, kas kur ką planuoja daryti, tačiau tai susiję tik su tais renginiais, kuriais vienokiu ar kitokiu būdu rūpinasi Klaipėdos savivaldybė. Dėl privačių renginių jis nieko konkretaus negalėjo pasakyti.

"Nesakau, kad viskas šioje srityje gerai, bet bent jau pagrindiniai renginiai yra viešinami", - teigė Kultūros skyriaus vedėjas.

Jo manymu, dabar vienintelė problema - renginių viešinimo sistemos nebuvimas. Jis informavo, jog savivaldybė mąsto apie viešinimo paslaugų pirkimą, bent jau Kultūros skyrius nori šioje srityje įsivesti visiems priimtiną tvarką.

Beje, kalbėti reikėtų ne tik apie kultūros renginius, vyksta nemažai ir sporto renginių, apie kuriuos taip pat mažai informacijos. Trumpai tariant, informacija - niša, kurioje reikėtų dar padirbėti.

Pasak N. Lendraičio, "Kultūros fabriko" projektas eina prie pabaigos, tad mieste pasipils dar daugiau renginių, kurie išsiverš ir už fabriko sienų. Šis projektas užsiims kūrybine industrija, bet galbūt jis galėtų imtis ir renginių viešinimo funkcijos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder