Vairuotojai strigo spūstyse

Vairuotojai strigo spūstyse

Dėl vykdomų darbų pagrindinėse miesto gatvėse savaitės pradžia daliai Klaipėdos gyventojų prasidėjo automobilių spūstyse.

Daugelį vairuotojų nustebino savaitgalį prasidėję ir iki pirmadienio vakaro trukę šilumos tinklų rekonstravimo darbai ties Minijos g. ir Sausio 15-osios g. sankryža.

Laikinai Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas einantis Olegas Mariničius apgailestavo, kad informacija apie vykdomus darbus laiku pasiekė ne visus. Tačiau jis patikino, kad darbus vykdžiusi "Klaipėdos inžinerinių tinklų statyba" viską darė laiku ir legaliai.

O štai dėl klojamų lietaus nuotekų tinklų Šilutės plente, ties Sendvario žiedine sankryža, vairuotojams dar teks pakentėti.

Šiuo metu vienoje Šilutės pl. kelio pusėje padarytas susiaurėjimas - iš trijų eismo juostų liko viena, tad jau dabar šioje atkarpoje nuolatos susidaro transporto spūstys.

Visgi pirmadienį ryte Klaipėdos savivaldybę pasiekė žinia, kad netoli Sendvario žiedo buvo apribota trečia eismo juosta kitoje Šilutės pl. pusėje, mat atsirado įgriuva.

"Šioje atkarpoje nebuvo duotas leidimas uždaryti papildomą juostą. Tačiau pastebėta avarinė situacija. Vykdant darbus pradėjo byrėti gruntas, dumba asfaltas. Statybininkai privalėjo imtis saugumo priemonių ir įgriuvą aptverti. Vienintelis priekaištas, kad apie tai nebuvome informuoti iš karto", - sakė O. Mariničius.

Kaip praneša Klaipėdos savivaldybė, rangovas "Hidrostatyba" darbus Šilutės pl. yra numatęs baigti iki gegužės 13 d.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder