Užregistruotas judėjimas "Permainų Klaipėda"

Užregistruotas judėjimas "Permainų Klaipėda"

Klaipėdoje užregistruota nauja asociacija-visuomeninis judėjimas "Permainų Klaipėda".

Aktyvūs klaipėdiečiai Vytautas Čepas, Artūras Žalys, Algirdas Grublys, Teisutis Matulevičius, Nijolė Požarskienė ir kiti gerai žinomi klaipėdiečiai sieks suburti Klaipėdos miesto ir kitus su uostamiesčiu susijusius asmenis aktualioms įsisenėjusioms ir užmirštoms problemoms spręsti.

Asociacijos nariai kviečia aktyvius klaipėdiečius,kuriems skauda dėl mūsų miesto bėdų, kurie turi neįgyvendintų idėjų, originalių pasiūlymų, kuriems ne vis tiek kaip gyvensime rytoj, kaip po mūsų gyvens mūsų vaikai ir anūkai prisijungti prie "Permainų Klaipėdos", įsilieti į jos veiklą, konkrečiais darbais prisidėti, kad Klaipėda taptų dar gražesnė, patrauklesnė, patogesnė gyventi, kad garsas apie ją sklistų toli už mūsų šalies ribų.

"Permainų Klaipėda" neabejotinai, burs žmones ir aktyviai ruošis dalyvauti kitais metais įvyksiančiuose savivaldybės rinkimuose.

Visus kuriuos sudomins "Permainų Klaipėdos" idėjos, veikla ir tikslai nepriklausomai nuo politinių pažiūrų, tautybės, išsilavinimo ir amžiaus gali kreiptis el. paštu: [email protected], [email protected], [email protected].

Užs.nr. 259854

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder