Tvarkys lietaus atvertas duobes

Tvarkys lietaus atvertas duobes

Vadinamojoje Debreceno gatvės alėjoje, šalia 53-iuoju numeriu pažymėto daugiabučio ir medinio kryžiaus, akis bado žiojinčios duobės. Miestiečiai piktinasi, jog praėjus vos keletui mėnesių, kai buvo pakeistos šaligatvio plytelės, šios jau susmego. Klaipėdos savivaldybė patikino, kad alėjos korekcija bus atlikta jau netrukus.

Lietaus vandens kupinos duobės dabar ne tik niokoja alėjos vaizdą, bet ir tampa kliūtimi jaunoms mamytėms su vežimėliais, dviratininkams bei senjorams.

Anot Savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos Irenos Šakalienės, plytelių klojimo darbus vykdė UAB "Vytrita". Savivaldybė su šia įmone esą susisiekė ir įmonė pažadėjo nedelsdama pradėti tvarkyti grindinį.

Statybos leidimų poskyrio vyriausioji specialistė Žibutė Lidžuvienė aiškino, kad dar gegužę AB ESO užsakymu įmonė minimame pėsčiųjų take klojo elektros kabelius ir tas vietas, kur vyko kasimo darbai, užklojo naujomis plytelėmis. Dar vasaros pradžioje baigti darbai, regis, buvo atlikti be priekaištų.

Įdomu, jog susmego tik naujos plytelės - senosios, nors ir suskeldėjusios, laikosi tvirtai.

"Viską daro didelis lietus. Po apačia, kur šviežiai supiltas gruntas, matyt, susidarė vandens srovės. Jos ir išplovė gruntą, o plytelės įsmuko į žemę. Nieko bendro su prasta darbų kokybe čia nėra. Tačiau dabar įmonei teks iš naujo perkloti plyteles", - teigė Ž. Lidžuvienė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder