Tilžės gatvės geležinkelio pervaža laikinai nepravažiuojama

Tilžės gatvės geležinkelio pervaža laikinai nepravažiuojama

Nuo liepos 9 d. iki pat 25 d. nebus galima pervažiuoti per Tilžės gatvėje esančią geležinkelio pervažą. Apie tai vakar informavo Klaipėdos miesto savivaldybės atstovai.

"Nuo ateinančio pirmadienio dvi savaites, iki pat Jūros šventės, nebus galima važiuoti per geležinkelio pervažą. Tačiau į turgavietę ar kitas Tilžės gatvėje, šioje geležinkelio pusėje, įsikūrusias įmones atvažiuoti bus galima įprastai", - po vakar vykusio pasitarimo šiuo klausimu paaiškino Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova.

Pasak jos, visiškai uždaryti geležinkelio pervažos perimetre esančią gatvės atkarpą būtina, nes šioje vietoje nėra galimybių įrengti kitą kelią.

"Per tas dvi savaites minėtoje atkarpoje bus vykdomi tinklų iškėlimo darbai", - paaiškino E. Mantulova.

Pasak jos, toks eismo ribojimas buvo suplanuotas iš anksto.

"Darbai vyksta pagal grafiką. Buvo toks siekis, kad geležinkelio pervažą apimanti Tilžės gatvės atkarpa būtų uždaryta vaikų vasaros atostogų metu, kai gatvėse mažesnis judėjimas ir būtų atidaryta per Jūros šventę, kai eismas vėl intensyvus. Už neišvengiamus nepatogumus vairuotojų atsiprašome iš anksto", - sakė Savivaldybės atstovė.

Jos žiniomis, prasidėjus mokslo metams Tilžės gatve bus galima važinėti tik dar nėra žinoma ar tuo metu jau bus padengti visi asfalto sluoksniai.

"Gal dabar būtų per drąsu sakyti, kad mokslo metų pradžioje bus jau padengti visi asfalto sluoksniai, bet rudenį tai tikrai bus padaryta", - sakė E. Mantulova.

Tilžės gatvės rekonstrukcijos darbus vykdo bendrovė "Žemkasa".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder