Tikrina, ar saugiai į darželius vežami vaikai

Tikrina, ar saugiai į darželius vežami vaikai

Tris dienas, nuo trečiadienio iki penktadienio, policijos pareigūnai, organizuojantys Saugiausios Klaipėdos ikimokyklinės įstaigos konkursą, vykdo ir prevenciją: prie norą dalyvauti konkurse pareiškusių uostamiesčio darželių ankstų rytą, 7 – 8:30 val., tikrina, ar tėveliai saugiai atveža savo atžalas.

Kol kas jokios nuobaudos vairuotojams netaikomos, mat ir grubių pažeidimų nenustatyta. Kaip minėjo Klaipėdos m. PK bendruomenės pareigūnės, pasitaikė vienas kitas ne visai tinkamai saugos diržu prisegtas mažylis, bet tam jos sakė ir dirbančios prie darželių, kad primintų, paaiškintų reikalavimus bei jų naudą, paragintų tėvelius ateityje būti dar atsargesnius.

Planuojama, kad balandžio 5 d. Klaipėdos apskr. vyriausiajame policijos komisariate vyksiančiame konkurse dalyvaus dešimt uostamiesčio ikimokyklinio ugdymo įstaigų. Tuomet linksmų žaidimų forma bus tikrinamas pačių vaikų pasirengimas saugotis įvairių pavojų.

Raginame ir „nekonkursinius“ darželius rūpintis tinkamu vaikų paruošimu savisaugai. Tėvai, seneliai ir globėjai, Jūs taip pat būkite labai atidūs.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder