Tęsiasi mažiausios kainos prenumeratos akcija

Tęsiasi mažiausios kainos prenumeratos akcija

Vis dar tęsiasi "Vakarų ekspreso" prenumeratos akcija. Iki paskutinės šio mėnesio dienos dienraščio prenumerata 2017 metams kainuoja net 21 euru mažiau nei įprastai - tik 39 eurus.

"Vakarų ekspresas" jau kurį laiką nebijo išsiskirti iš daugelio kitų leidinių prioritetą teikdamas būtent spausdintam žodžiui, o ne internetui. Išsamios, unikalios dienraščio žurnalistų parengtos publikacijos pirmiausia yra skirtos mūsų laikraščio skaitytojams ir tik gerokai vėliau jas galima rasti portale www.VE.lt. O pagrindinės dienraščio temos internete dažniausiai galima rasti tik mažąją dalį.

Tad šiandien siūlome ne tik pasirūpinti tuo, kad ir kitąmet būtumėte pirmieji, susipažįstantys su unikaliomis Klaipėdos ir jos krašto publikacijomis, bet ir nemažai sutaupyti.

Daugeliui klaipėdiečių kasdienis "Vakarų ekspreso" atsivertimas yra tapęs ritualu. Tarp jų ir 84-erių Birutė, dienraštį skaitanti ir prenumeruojanti jau visą dešimtmetį.

"Esu klaipėdietė, gyvenu uostamiestyje nuo 1946 metų, tad žinoti vietines naujienas man yra be galo svarbu. Skaitau "Vakarų ekspresą", kadangi jis skelbia informaciją apie visus svarbiausius miesto įvykius", - sakė ponia Birutė.

Naujienų skaitymas internete poniai Birutei, kaip turbūt ir daugeliui garbaus amžiaus žmonių, yra gana sudėtingas, o reikšmingos informacijos paieškos reikalauja nemažai pastangų ir laiko.

Paklausta, kokios tematikos straipsniai jai įdomiausi, senjorė atsakė labiausiai mėgstanti skaityti kultūrines, politines, sveikatos naujienas. Ponia Birutė visuomet peržvelgianti ir sporto priedą, kuriame aprašomi klaipėdiečių sportininkų pasiekimai.

Moteris įsitikinusi, kad žiniasklaida gina paprastų žmonių interesus ir leidžia jiems susigaudyti, kaip vyksta sudėtingi ekonominiai ir politiniai procesai.

"Kai kurie žmonės, rodos, visai neturi supratimo, o skaitymas lavina mąstymą, suteikia daugiau žinių. Taip pat manau, kad žiniasklaida, iškeldama įvairias problemas į viešumą, sujudina visuomenę ir kartais priverčia veikti", - mąstė moteris.

Pati ponia Birutė niekada nesikreipė į žiniasklaidą, tačiau vienąsyk "Vakarų ekspreso" žurnalistai ją patys nutvėrė gatvėje.

"Jie paprašė išreikšti nuomonę apie anksčiau tik prasidėjusį kainų augimą", - šiandien juokiasi, prisiminusi dienraštyje publikuotą jos humoristinį komentarą ir nuotrauką, garbaus amžiaus klaipėdietė.

INFORMACIJA

"Vakarų ekspreso" mažiausios kainos - 39 Eur - prenumeratos akcija galioja iki gegužės 31 d. užsisakant dienraštį 2017 metams Klaipėdos arba Vilniaus miestuose. Užsakymai priimami redakcijos Klientų aptarnavimo skyriuose M. Mažvydo al. 3 (tel. 8 46 411314 ir 420096) ir "Akropolyje", Vokiečių al. (tel. 8 46 240391), Vilniuje - A. Smetonos g. 2, 5 kabinetas (tel. 8 5 2121805 ir 2123344).
Prenumeruoti galima ir internetu www.ve.lt

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder