Teatro konkurse - finalas

Teatro konkurse - finalas

Šiandien sostinėje bus atplėšiami vokai su Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro rekonstrukcijos projektų kainomis. Tai - paskutinis valstybės įmonės "Lietuvos paminklai" organizuojamo viešųjų pirkimų proceso etapas.

Kitą savaitę susumavus visus konkursantų balus turėtų paaiškėti, kas rengs techninį teatro rekonstrukcijos projektą.

"Lietuvos paminklų" Viešųjų pirkimų tarnybos vadovė Agata Sokolinskaja apgailestavo, kad procedūros užsitęsė ilgiau nei planuota (laimėtoją tikėtasi paskelbti rugsėjo pabaigoje).

"Ekspertai jau įvertino pateiktų pasiūlymų kokybę ir susumavo dalinius konkurso balus. Visi keturi pretendentai pateko į finalą. Atplėšus vokus su kainos pasiūlymais bus susumuota galutinė projektų vertė ir paaiškės nugalėtojas", - komentavo pašnekovė.

Teatro pastato rekonstrukcijos viešųjų pirkimų konkursas vyksta nuo liepos 7 d.

Savo žingsnį dėl teatro rekonstrukcijos žengė ir Klaipėdos savivaldybė. Šią savaitę ji patvirtintino teatro teritorijos tarp Herkaus Mano, Liepų, J. Karoso ir Danės gatvių detalųjį planą ir atvėrė kelią pastato plėtrai. Patvirtintame dokumente leidžiama teatro pastatą plėsti jo vidinio kiemo sąskaita ir į Danės gatvės pusę, kur dabar yra automobilių stovėjimo aikštelė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder