Šventinę nuotaiką kūrė ligoninės svečiai

Šventinę nuotaiką kūrė ligoninės svečiai

Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovybė baigiantis 2018-iesiems nudžiugino ne tik savo darbuotojus, bet ir jų vaikučius.

Šv. Kalėdų proga ligoninėje dirbantys specialistai kartu su mažaisiais buvo pakviesti į Klaipėdos koncertų salę. Čia jie žiūrėjo teatralizuotą koncertą~"Pepė keliauja į koncertą". Šis koncertas apie tai, kaip Pepė keliauja laivu iš Stokholmo į Klaipėdą, sutinka naujų draugų ir patiria daug smagių nuotykių. Jai patinka Klaipėdos brass kvinteto muzika, tad mergaitė taip pat užsinori koncertuoti...

Šį populiarios knygos personažą sugalvojo švedų rašytoja Astrida Lindgren. Scenarijaus autorius ir režisierius Nerijus Gedminas, o Pepės vaidmenį parengė aktorė Rugilė Latvėnaitė.

Šventėje dalyvavo didžiulis būrys - daugiau nei 320 vaikučių ir jų tėvelių - salė buvo pilnutėlė. Renginyje dalyvavę tėveliai džiaugėsi, kad koncertas patiko ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, buvo patirta daug gerų ir smagių emocijų.

Po spektaklio vaikučius pasitiko ir saldžiomis dovanomis apibėrė Kalėdų Senelis, tačiau tinginiauti neleido - medikų atžalas jis įtraukė į smagius ratelius, žaidimus ir šokius, šiltai ir nuoširdžiai bendravo.

Lankėsi Senelis

Tęsiant gražią tradiciją ligoninėje lankėsi Kalėdų Senelis - aktorius Vaidas Jočys. Šypsenomis sutiktas ir palydėtas Kalėdų Senelis visus aplankytus pacientus džiugino dovanėlėmis, geru ir padrąsinančiu žodžiu.

Vaikai džiaugėsi jį pamatę pamatę, gavę dovanėlių. Darbuotojai taip pat neliko nepastebėti, sako, "atneša džiaugsmingą kalėdinę nuotaiką, įtraukia net į šokių ratelį".

Senelis aplankė ir sunkiai sergančiųjų palatas, pakalbino, palinkėjo gražių švenčių, įtaip pat teikė dovanėlių.

Surengė koncertą

2018 m. gruodžio 6 d. dieną palaikomojo gydymo ir slaugos skyriaus pacientus aplankė Klaipėdos miesto Eduardo Balsio menų gimnazijos III-IX klasių mokiniai. Jie pakvietė pacientus į koncertą. Po koncerto mokiniai išdalino savo darbo dekoracijas -eglutes pacientams.

Akcija buvo skirta aplankyti sunkiai sergančius senyvo amžiaus pacientus ligoninėje, kurią organizavo mokytojos: Virginija Balsytė-Jackuvienė ir Virginija Simonavičienė.

Labdaros projektas

2018 m. gruodžio 14 d. dieną palaikomojo gydymo ir slaugos skyriaus pacientus aplankė Klaipėdos licėjaus VII b klasės mokiniai, kurie tęsė labdaros-paramos projektą, skirtą geriems darbams.

Moksleiviai linkėjo pacientams gerų, šiltų, jaukių ateinančių švenčių ir įteikė savo pagamintus atvirukus.

Dalino gerves

2018 m. gruodžio 21 d. Klaipėdos universitetinės ligoninės Onkologijos-radioterapijos, Onkologijos-chemoterapijos, Reabilitacijos, Akių ligų, Krūtų chirurgijos skyrių pacientams buvo dalintos respublikinės akcijos "Nedelsk" origamio gervelės, kurias išlankstė Klaipėdos Ievos Simonaitytės mokyklos mokiniai. Buvo išdalinta 150 gervelių, kurios įkvėpė vilties ir nešė žinią "Tu man rūpi".

Pacientų vardu nuoširdžiai dėkojame visiems mokiniams už išdalintą šilumą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder