Suniokotas pieveles žada sutvarkyti

Suniokotas pieveles žada sutvarkyti

"Vakarų ekspresas" gavo skaitytojos laišką, kuriame skundžiamasi kaimyninio namo renovacija. Pasak daugiabučio gyventojos, transporto priemonės, veždamos statybines medžiagas, visiškai nekreipia dėmesio į viešąją tvarką ir niokoja aplinkinius kiemus.

Naujakiemio g. 22 namo gyventojų teigimu, nors statybininkai, norėdami pasiekti renovuojamą namą Naujakiemio g. 20, galėtų privažiuoti ir kitais būdais, jau kurį laiką statybinės medžiagos yra gabenamos vežant jas per pieveles, esančias kiemuose. Gyventojams paprašius darbuotojus elgtis tvarkingiau, šie esą pažada taip ir elgtis, tačiau kitą dieną ir vėl nepaiso savo pačių žodžių.

Tiesa, gyventojai neneigia, jog ir anksčiau ši kiemo vieta nebūdavo visada tvarkinga - žmonės, nerandantys kur pasistatyti savo automobilius, palieka juos ant šaligatvių arba pievelių. Nepaisant to, gyvenantieji renovuojamo namo kaimynystėje bijo, kad statybų darbai užsitęs kelerius metus, o kiemas, į kurį jie priversti nuolat žiūrėti, taip ir nebus sutvarkytas.

Juos nuraminti suskubo renovacijos darbus atliekantys statybininkai, tikinę, kad viskas daroma teisingai, o didelėmis transporto priemonėmis pasiekti namą kitaip esą tiesiog neįmanoma. Pasak darbininkų, čia yra "valdiška žemė", dėl kurios kaimyninio namo gyventojai neturi ko skųstis.

"Ne pirmus metus tvarkome namus - niekad tokių skundų nėra buvę. Čia juk valdiška žemė, o ką išardome, tą ir sutvarkome", - pasakojo statybininkai.

Įmonės "Ranga", vykdančios minėtojo namo renovaciją, vadovas Arvidas Juozaitis problemos taip pat nemato. Tik iš "Vakarų ekspreso" sužinojęs apie tokius gyventojų skundus, vadovas stebėjosi, kad gyventojai pirmiau kreipiasi į žiniasklaidą, o ne į atsakingą įmonę.

"Siauras pravažiavimo kelias, namai sugrūsti. Su malūnsparniu juk neatskraidinsi statybinių medžiagų. Bet mes juk ne barbarai, viskas bus sutvarkyta kitą pavasarį, pasibaigus darbams", - žadėjo A. Juozaitis.

Renovacijos darbus name Naujakiemio g. 20, kurių užsakovas yra "Debreceno valda", numatoma vykdyti iki kitų metų kovo.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder