Sunerimo dėl nebaigtų darbų

Sunerimo dėl nebaigtų darbų

Oro sąlygos sutrukdė Sveikatos priežiūros centro teritorijoje vykdyti remonto darbus. Skaitytojai pastebėjo, jog vienoje tvarkytoje įvažoje galimai buvo paliktas brokas.

Andriaus atsiųstoje nuotraukoje matyti, jog minėtoje teritorijoje naujas asfaltas išlietas ne iki pabaigos, tad tai jam sukėlė įtarimų.

"Neseniai buvo baigti aplinkos tvarkymo darbai prie Pirminės sveikatos priežiūros centro. Įrengtos naujos automobilių stovėjimo vietos, asfaltuotas kelias, paklotos trinkelės. Bendras vaizdas gražus, tačiau pažiūrėję iš arčiau matome štai tokius darbų rezultatus", - atsiųstas nuotraukas komentavo jis.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė patikino, kad tai - ne brokas. Asfaltu neišlietas likęs plotas bus sutvarkytas artimiausiu metu.

"Situacija yra žinoma. Darbai nebuvo baigti dėl žiemos. Dar turi užbaigti sutvarkyti ir laiptus, ir dviračių taką. Viso to anksčiau padaryti neleido oro sąlygos. Įšalas jau dingsta, todėl tikiuosi, kad po dviejų trijų savaičių viskas bus užbaigta", - vylėsi I. Šakalienė.

Minėtoje teritorijoje po darbų atsiras daugiau vietos automobiliams ir laiptai, pritaikyti neįgaliesiems. Be viso to, dėl saugumo bus aptverta vaikams skirta žaidimų aikštelė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder