Sugrįžta naktinis autobusiukas

Sugrįžta naktinis autobusiukas

Nuo rytojaus transportininkai koreguoja kai kuriuos autobusų važiavimo grafikus. Kartu į trasą vėl išleidžiamas savaitgaliais kursuosianti naktinis 1N autobusiukas.

Šio maršruto važiavimo trasa išlieka tokia pati kaip ir pernai: Liepojos g. - Herkaus Manto g. - Taikos pr. - Smiltelės g. - Vingio g. - Jūrininkų st. ir ta pačia trasa atgal. Pirmasis reisas bus vykdomas šeštadienio naktį - iš balandžio 30-osios į gegužės 1-ą. Vėliau jis kursuos penktadienio ir šeštadienio naktimis.

Pernai šis autobusiukas pervežė 2 982 keleivius, turėjusius elektrinį bilietą arba jį įsigijusius iš vairuotojo. Tačiau keleivių skaičius gali būti ir didesnis, nes šiame autobuse galioja ir įprasti iš anksto įsigyti popieriniai bilietai. Vairuotojo parduodami bilietai čia kainuoja brangiau: be nuolaidos - eurą, lengvatiniai - arba 50 arba 20 euro centų.

Motinos dienos proga šiandien, šeštadienį ir sekmadienį bus organizuojami papildomi 11 maršruto reisai į Lėbartų kapines. Autobusai šiomis dienomis važiuos pratęsta trasa iki naujos "Ramybės" stotelės, esančios automobilių stovėjimo aikštelėje, pietinėje kapinių dalyje.

Nuo balandžio 30-osios koreguojami 2A, 4, 11 ir 27 maršruto autobusų grafikai.

Dėl vėlavimų pakoreguota 2A maršruto važiavimo trukmė visomis savaitės dienomis. Taip pat reisų laikai suderinti su 11 maršruto autobusų važiavimu iš Debreceno g. šiaurės kryptimi (dėl to pakoreguotas ir 11-ojo grafikas) bei 2 maršrutu iš Sportininkų g. pietų kryptimi. Dėl vėlavimų ar skubėjimo pakoreguotas ir 4 maršruto grafikas visomis dienomis. 27 maršruto grafikas keičiasi tik šeštadieniais - dabartinis 6.10 val. reisas iš Klaipėdos pavėlinamas iki 6.40 val., o grįžtamasis reisas į Klaipėdą prasidės nebe 6.56 val., o 7.26 val. Antrasis reisas (dabar yra 8.40 ir 9.26 val.) perkeliamas į popietę ir bus vykdomas tokiu pačiu laiku kaip ir sekmadieniais - 14 ir 14.50 val.

Beje, keičiasi ir Minijos g. ties Statybininkų pr. esančios Senosios Smiltelės stotelės, į kurią užsuka 1, 1A ir 9A maršrutų autobusai. Nuo šiol ji vadinsis Rambyno stotele - taip pat, kai ir esanti kitoje gatvės pusėje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder