Stulpai nauji - šviestuvai seni?

Stulpai nauji - šviestuvai seni?

Į redakciją kreipėsi nustebęs klaipėdietis, pastebėjęs, kad ant naujų apšvietimo stulpų kabinami seni šviestuvai. Ir jis neapsiriko, jie tikrai seni, bet pakabinti tik laikinai.

"Šilutės plento suremontuotoje atkarpoje šalia "Lidl" prekybos centro ant naujų apšvietimo stulpų kabinami seni plafonai. Cirkas", - rašė vyras reakcijai atsiųstame laiške. Remonto darbai šioje gatvėje pradėti šiemet kovą.

Bandėme aiškintis situaciją. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė stebėjosi tokiu klaipėdiečių pastabumu.

Ji paaiškino, kad seni šviestuvai pakabinti tik laikinai, kad nebūtų gatvėje tamsu. Atsitiko taip, kad šiuo metu vėluojama pristatyti naujus, todėl tenka suktis iš padėties. LED lempas tikimasi gauti tik lapkritį.

"Kad gatvė nebūtų palikta tamsi, dabar yra užkabinti seni šviestuvai. Bet žmonės ir pastabūs... Lapkritį, kai bus gautos "ledinės" lempos, senieji šviestuvai bus nuimti ir pakabinti nauji. Dabar laikyti visą atkartą tamsoje nebūtų geras sumanymas, kai šalia didelė sankryža. Galite nuraminti žmones, kad tai tik laikinas sprendimas", - sakė I. Šakalienė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder