Spręs vicemero likimą

Spręs vicemero likimą

Pirmadienį 10 val. vyks Klaipėdos miesto tarybos posėdis, kuriame numatyta svarstyti tik vieną klausimą – dėl Klaipėdos mero pavaduotojo konservatoriaus Arūno Barbšio atleidimo.

Nurodoma, kad vicemeras prarado pasitikėjimą dėl “negebėjimo koordinuoti priskirtų sričių, turimos nekompetencijos, situacijos suvokimo ir neveiklumo”.

Tokias priežastis savo pranešime dėl nepasitikėjimo nurodė 12 Tarybos narių.

Dokumentą pasirašė liberalai Alina Velykienė, Edmundas Kvederis, Saulius Budinas, Lina Skrupskelienė, valstiečių ir žaliųjų atstovai Arvydas Vaitkus, Arūnas Tuma, Ligita Girskienė, Romaldas Idzelevičius, Viktoras Senčila, Centro partijos atstovė Nina Puteikienė, su visuomeniniu rinkimų komitetu išrinktas Jurijus Šeršniovas ir Ela Andrejeva.

A. Barbšys kuruoja Savivaldybės ir valstybės turto valdymo, turizmo organizavimo, sąlygų verslo plėtrai sudarymo, infrastruktūros priežiūros, miesto komunalinio ūkio, aplinkos kokybės gerinimo ir apsaugos, atliekų tvarkymo, keleivių vežimo vietiniais maršrutais, gyventojų poilsio organizavimo, miesto ir uosto santykių plėtros, namų renovacijos ir kiemų tvarkymo, miesto ir mokslo įstaigų santykių plėtros ir viešosios tvarkos klausimus.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder