Spąstus dviratininkams užpylė

Spąstus dviratininkams užpylė

Klaipėdoje, Kretingos gatvėje, dviračių take, jau kurį laiką žiojinti duobė užminė mįslę ne tik gyventojams, bet ir valdininkams. Kol kas nesėkmingai bandoma aiškintis, iš kur ji atsirado.

"Vakarų ekspreso" skaitytojas atsiuntė nuotraukas, kuriose matyti, kad Kretingos gatvėje esančio dviračių tako trinkelės vienoje vietoje nuimtos ir ten iškasta duobė.

Pasak skaitytojo, ši dviratininkams pavojų kelianti duobė ties Kretingos g. 88 numeriu pažymėtu namu žioji jau maždaug porą metų.

"Dabar toje duobėje kažkas, gal šunys, kasa gilyn po gatvės danga. Ar reikia laukti, kol nelaimė atsitiks, tik tada sutvarkys?" - teiraujasi skaitytojas.

Persiuntėme skaitytojo darytas nuotraukas Savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus darbuotojams. Tačiau bent kol kas, anot šio skyriaus vedėjo pavaduotojos Irenos Nachčiunovos, nepavyko išsiaiškinti, iš kur atsirado ši mįslinga duobė.

"Mes nesame išdavę jokių leidimų šioje vietoje statybų darbams atlikti. Taip pat neturime jokių duomenų, kad toje vietoje būtų įvykusi kokia avarija. Dabar kreipėmės į bendrovę "Klaipėdos vanduo" ir lauksime iš jų atsakymo, gal jie ką nors darė toje vietoje. Jei paaiškės, kad ir jie nesusiję su šia duobe, aiškinsimės toliau", - pasakojo I. Nachčiunova.

Bendrovės "Klaipėdos vanduo" gamybos direktorius Algirdas Špučys pasakojo, jog gavęs iš Savivaldybės raštą apie keistą duobę į vietą nusiuntė darbuotojus. Išsiaiškinta, kad "Klaipėdos vanduo" su šia duobe neturi jokių sąsajų.

"Toje vietoje nėra jokio mūsų objekto. Nežinia, iš kur ji atsirado, gal koks kelio ženklas ten buvo ir buvo išrautas?" - svarstė A. Špučys.

Pasak jo, darbuotojai laikinai užvertė duobę žemėmis, kad nebekiltų grėsmė dviratininkams, ir išsiuntė atgal raštą į Klaipėdos savivaldybę, kad valdininkai pasirūpintų, jog ta vieta būtų tinkamai sutvarkyta.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder