Smirdėjo, nes plovė talpyklas?

Smirdėjo, nes plovė talpyklas?

Vakar į redakciją skambinę Melnragės ir Mažojo Kaimelio gyventojai skundėsi, kad jautė tokį baisų kvapą, "kokio per 10 metų nėra buvę". Kai kurie net pagalvojo, kad kažkur uoste įvyko avarija.

Mažajame Kaimelyje gyvenanti moteris sakė, kad labai nemalonus kvapas buvo juntamas jau ir ketvirtadienį, o penktadienį rytą jis dar labiau sustiprėjo. Moteris pamanė, kad gal kur pas kaimynus įvyko avarija, gal koks dujų nuotėkis susidarė.

AB "Klaipėdos nafta" atstovai vakar dievagojosi, kad jie patys jaučia kvapą, kuris esą tikrai sklinda ne iš jų teritorijos.

"Vakar bendrovėje lankėsi Klaipėdos visuomenės sveikatos centro atstovai, išmatavo kvapus įvairiuose įmonės taškuose ir nenustatė jokių kvapų normatyvų pažeidimų", - teigė įmonės atstovai.

Šalia "Klaipėdos naftos" esančio Krovinių terminalo generalinis direktorius Albertas Gimbutas vakar teigė, kad jo vadovaujamoje bendrovėje vakar nieko nekrauta - laivo krova buvo baigta prieš parą. Pasak jo, bendrovė "sunkiųjų" produktų nekrauna, tik standartinius - benziną, dyzeliną. Tiesa, jis pats vakar vakarop Klaipėdoje nebuvo, tad išsamiau komentuoti situacijos negalėjo.

Tačiau Klaipėdos visuomenės sveikatos centro direktorius Rimantas Jonas Pilipavičius vakar sakė, kad jo darbuotojai nustatė, jog kvapai sklido būtent iš Krovinių terminalo, nes ten buvo plaunamos atviros talpyklos.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder