Skelbiame kalėdinės vitrinos konkursą

Skelbiame kalėdinės vitrinos konkursą

Artėjant gražiausioms žiemos šventėms dienraštis "Vakarų ekspresas" kartu su Klaipėdos savivaldybe tradiciškai jau 26-ąjį kartą organizuoja kalėdinių vitrinų konkursą.

Apie artėjančias gražiausias žiemos šventes pirmosios praneša išpuoštos vitrinos. Klaipėdiečiai džiaugiasi, kad verslininkai kasmet puošiasi vis šviesiau ir išradingiau ir meninėmis intstaliacijomis virstančios vitrinos kuria ypatingą šventinę nuotaiką.

Tad kaip ir kasmet dienraštis "Vakarų ekspresas" kviečia verslininkus negailėti išmonės puošiant vitrinas, o miestiečius - pasidžiaugti tais, kurie negaili savo laiko ir idėjų, kad Klaipėdos gatvėse atsirastų daugiau šviesos ir šypsenų.

Iki gruodžio 18 d. vakaro kviečiame ir pačius verslininkus, ir miestiečius siūlyti, jūsų nuomone, gražiausiai papuoštus parduotuvių, kavinių, įstaigų vitrinas ir langus, namų fasadus adresu: [email protected]. Atsiųskite vitrinos nuotrauką, parašykite įmonės, parduotuvės ar įstaigos pavadinimą, adresą ir laukite atvykstant konkurso komisijos.

Pirmųjų prizinių vietų laimėtojų lauks puikios dovanos - reklamos paslaugų paketai www.ve.lt. Be dovanų neliks ir kitos, komisijos dėmesio sulaukusios vitrinos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder