Simono Donskovo jubiliejus - scenoje

Simono Donskovo jubiliejus - scenoje

Lietuvos estrados grandui Simonui Donskovui šiemet - septyniasdešimt. Savąją šventę garsus dainininkas švęs scenoje - lapkritį rengia specialų jubiliejinį šou septyniuose Lietuvos miestuose.

Koncertuose skambės visų laikų S.Donskovo geriausios dainos, papuoštos profesionalių šokėjų grupės programa, žiūrovus džiugins šokių studijos „D&D“ proginis pasirodymas, dainuos jaunasis talentas Dainotas Varnas ir kiti svečiai. Renginio konferansjė - Juozas Zavaliauskas.

Kad pasirinko dainavimą, šiandien ir pats stebisi: „Tėtis gaudė vagis, mama buvo felčerė. Visoje giminėje - nė vieno muzikanto, o aš - ansamblyje nuo pirmos klasės.“

Tiesa, buvo ir jo gyvenime momentas, kai galėjo pasukti visai kitu keliu. Mokykloje labai rimtai užsiėmė sunkiąja atletika. „Mečiau, nes pamačiau, kad šiam sportui neturiu talento“, - sako jis.

Kartą pasirinkęs muziką, jis visada buvo su ja. Savo gyvenimo kelio nekeitė ir ant jame pasitaikančių nelygumų neburnojo. „Niekada nebuvau pasipūtęs, nevaikščiojau susireikšminęs ir visas didybės manijas lengvai prasirgau“, - šiandien ramiai sako S.Donskovas.

Užriesti nosį tikrai buvo galima, nes karjera klostėsi puikiai: ansamblio „Žėrutis“ dainininkas, „Gintarinės triūbos“ laureatas, Vilniaus bokštų diplomantas, legendinių „Nemuno žiburių“ ir garsiosios „Nerijos“ solistas, „Šlagerių karaliaus“ titulo laimėtojas. Sukurtos rolės liaudies operoje, išleisti 4 albumai ir seniai pamestas koncertų skaičius.

Žiūrėdamas į linksmą vyrą, nepagalvosi, kad jis išvis kada nors nerimauja. Būtent už atsidavimą publikai žmonės ir pamilo S.Donskovą.

S.Donskovo atsidavimo publikai dauguma galėtų pavydėti. Gerbėjai nė nenutuokia, kaip stipriai jis jaudinasi prieš pasirodymą.

S.Donskovo jubiliejiniai koncertai: lapkričio 6 d. - Šiauliuose, 10 d. - Vilniuje, 16 d. - Klaipėdoje, 20 d. - Panevėžyje, 23 d. - Alytuje, 24 d. - Kaune, 27 d. - Marijampolėje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder