Šeštadienį Klaipėda skęs mados ir grožio pasaulyje  - atvyksta „Design for life“

Šeštadienį Klaipėda skęs mados ir grožio pasaulyje - atvyksta „Design for life“

Balandžio 21 dieną, šeštadienį, 10-17 val. Klaipėdos „Švyturio“ areną užpildys daugiau nei 150 mados ir grožio specialistų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos. Naujausios drabužių kolekcijos, stilingiausi papuošalai, kosmetikos priemonės ir visa galybė specialių veiklų bei užimtumo programų, o kur dar nuolaidos ir dovanos – visa tai peržengs visas įprastų mugių ribas. Balandžio 21 dieną ,,Švyturio arenoje’’ vyksianti mados mugė „Design for life“  pakvies pasigrožėti ir specialia Amerikoje gimusio menininko paveikslų paroda.

Pasirinkimo gausa ne tik iš Lietuvos

Nuo 10 iki 17 valandos Klaipėdos miesto gyventojus ir svečius sutrauksianti nemokama mados oazė po savo stogu sukvies virš 100 savo sričių profesionalų. Vienoje vietoje rasite ne tik išskirtinių rankų darbo gaminių, papuošalų, šaunių ir nematytų aksesuarų, naujausių drabužių kolekcijų, avalynės, tekstilės gaminių, prekių vaikams ar interjero detalių, bet ir sulauksite kosmetikos bei sveikatingumo rekomendacijų.

Dizaineriai atveš šiltiesiems sezonams skirtas kolekcijas, kūrėjai siūlys vaikams ne tik drabužius, bet ir aksesuarus, gamintojai stebins interjero detalėmis namams, grožio priemonių atstovai, rekomenduos, kokius produktus įsigyti pavasario/vasaros sezonui bei pamalonins kvapais ir aromatais. Išskirtinai šiam renginiai atvyks ir prekės ženklai iš kaimyninės Latvijos.

Pasitiks išskirtinė paroda

Iki 17 valandos vyksianti nemokama mados mugė perlips visus tokiems rengiams įprastus rėmus, nes čia kaip niekur kitur stebins ne tik prekės ženklų gausa iš visos Lietuvos bei Latvijos, bet ir galimybė susipažinti su kitokiomis veiklomis. Nuo pat ryto visą ,,Švyturio areną’’ užpildys šurmulys ir veiksmas.

Dovanas dalins renginio informaciniai remėjai ,,Cosmopolitan’’ bei ,,Moteris’’, kurie pasitiks pirmuosius mugės lankytojus. Mugėje lankytojų lauks ir Amerikoje gimusio lietuvio klaipėdiečio menininko Jono Preisaičio paveikslų paroda. Specialiai šiam renginiui atgabenti meno kūriniai padės pasijusti it meno galerijoje.

Mažiesiems – užimtumo programa

Į renginį aktyviai kviečiamos ir visos mamos, nes čia bus apgalvota ir patogumais joms. Užimtumo zonoje juos linksmins ir kartu žais ,,Linksmasis lagaminas’’, kuris pieš ne tik nuostabius piešinius ant popieriaus, bet ir žaismingai spalvins veidukus.

Mažieji šeštadienį praleis tikrai ypatingai ir kokybiškai, nes jų lauks ir stilingi aksesuarai, žaislai, pasakų knygos bei naujų kolekcijų gaminiai.

Specialios dovanos pirmiesiems lankytojams

Iš mugės rėmų išaugantis masinis renginys kvies ne tik pasidairyti pirkinių šiltiesiems sezonams, atnaujinti detales spintoje, įkvėpti šviežių idėjų kasdienybei, savęs lavinimui ir tobulėjimui.

Pavasariško formato ir įvairiausių staigmenų žadantis renginys ,,Design for life’’visų lankytojų lauks balandžio 21 dieną nuo 10 iki 17 val ,,Švyturio arenoje’’. Įėjimas nemokamas. Papildoma informacija: festivus.lt

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder