Senjorai rudenį pasitiks linksmindamiesi

Senjorai rudenį pasitiks linksmindamiesi

Šis sekmadienis uostamiesčio vyresniajai kartai turėtų būti itin linksmas ir trankus - vasaros estradoje pirmą kartą bus surengta "Senjorų fiesta".

"Klaipėda gali garsėti ne vien tik Karklės festivaliu. Ne vien jaunimas gali šėlti, lygiai taip pat linksmintis gali ir senjorai", - įsitikinęs vienas iš šios šventės organizatorių Vaidas Kvedaras.

Rugsėjo 6 d. nuo 15 val. Vasaros estradoje susirinkusius senjorus linksmims visa puokštė kolektyvų: klubas "Klaipėda", vokalinis instrumentinis ansamblis "Savi", vokalinis instrumentinis ansamblis "Ryto pašvaistė", klubas "Rūta", šokių kolektyvas "Zunda".

"Man ir pačiam buvo malonus siurprizas, kad senjorai moka ne tik liaudies šokius šokti. Jie puikiai šoka ir rokenrolą", - džiaugėsi V. Kvedaras.

Žinoma, šventėje netrūks ir lietuvių liaudies dainų bei šokių, kurių neleis pamiršti Žvejų rūmų tautinių šokių kolektyvas "Vėtra", jaunimo liaudiškų šokių kolektyvas "Žilvinas", Gargždų kultūros centro Dauparų skyriaus kaimo kapela "Šešios bačkos", Daukšaičių kaimo kapela "Ritin dobil" bei liaudiškos muzikos kapela iš Juodkrantės "Kuršininkai".

"Renginys nemokamas, tad kviečiame visus uostamiesčio bei aplinkinių miestelių senjorus dalyvauti", - kvietė V. Kvedaras.

Idėją surengti Klaipėdoje senoliams smagią šventę palaikė ir prie organizacinių reikalų prisidėjo Žvejų rūmų vadovybė, o pinigų šiam renginiui skirta iš vietos bendruomenių savivaldos lėšų.

"Jei idėja pasitvirtins, galbūt šis renginys taps tradiciniu. Ateityje būtų galima į šventę sukviesti ne tik šokėjus ir dainorėlius, bet ir senjorus tautodailininkus, aludarius", - planais dalijosi organizatorius.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder