Sėkmės inkilėlis 2019

Sėkmės inkilėlis 2019

Pavasariui budinant gamtą, norisi puošti ne tik savo namus, bet taip pat mus supančią aplinką. Stokojančiam ištiesta pagalbos ranka, humanitariniai projektai, renginiai, skirti jaunosios kartos ugdymui – tai be galo reikšminga. Ne mažiau svarbūs yra darbai, kuriais puoselėjami rūpestis bei meilė gamtai ir mus supančiai gyvūnijai!

Taigi tradicinė pavasarinė inkilų kabinimo šventė grįžta ir šiais metais! Šiemet surinkti pinigai bus skirti talentingai jaunajai fortepijonistei iš Klaipėdos, kurios šeima šiuo metu negali skirti pakankamai lėšų mergaitės dalyvavimui jos tobulėjimui būtinuose konkursuose. Tikimės kartu su Jumis tokią galimybę šiam besiskleidžiančiam talentui suteikti! 

Inkilėlio kaina:

 - fiziniams asmenis – 15 €,

 - juridiniams asmenims – 30 € (su įmonės logotipu, jeigu jis atsiųstas el. paštu klaipeda@sekmesinkilelis iki balandžio 21 d.)

Apyrankė su pakabuku - 5 €.

Rekvizitai apmokėjimui:

Klaipėdos senamiesčio "ROTARACT" klubas

A/S: LT987044060000585281

Paskirtis – Sėkmės inkilėlis (savininko vardas ir pavardė/įmonės pavadinimas).

SVARBU!  atlikus pavedimą išsiųsti laišką paštu [email protected] įrašant vardą, pavardę / įmonės pavadinimą ir prisegant logotipą (iki balandžio 21 d.). Tik tokiu atveju galėsime užtikrinti inkilėlio paso įteikimą bei inkilėlio papuošimą jūsų logotipu!

Susitinkame 2019 m. balandžio 27 d. 12 val. Klaipėdos vasaros estradoje – Girulių dviračio take. Kviečiame įsigyti inkilėlį, paremti talentą pastatant paukščiui namus ir, žinoma, smagiai bei prasmingai praleisti laiką.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder