Savivaldybė sutvarkys nejaukią požeminę perėją

Savivaldybė sutvarkys nejaukią požeminę perėją

Žmonės skundžiasi, kad prie Centrinio Klaipėdos terminalo (CKT) Baltijos prospekte įrengtoje pėsčiųjų požeminėje perėjoje, ko gero, nuo statybos darbų užbaigimo nebuvo užėjęs niekas iš atsakingų darbuotojų.

Ten, esą, šiukšlynas, prastas apšvietimas: iš gal dešimties šviestuvų dega viena lempa. "Naudotis tokiu objektu nėra malonu, o kartu ir saugu", - rašoma pranešime redakcijai.

Šią požeminę perėją įrengė UAB "Latvijas tilti", kai buvo statoma Baltijos pr. ir Minijos g. sankryža, kuri atidaryta 2015 metų rugsėjo pabaigoje.

CKT generalinis direktorius Karolis Grigalauskas paaiškino, kad jo vadovaujama bendrovė nėra atsakinga už minėtą perėją. Jos priežiūra priklauso Savivaldybei. Pasak vadovo, ir jam žmonės skundėsi, kad perėjoje nedega lempos.

Nuvykę pasižiūrėti, perėjoje kalnų šiukšlių neradome. Jeigu jos niekas neprižiūrėtų, per tiek metų, jų būtų prisikaupę labai daug.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova neneigė, kad Savivaldybė prižiūri tą perėją, ją šluoja, valo. "Mūsų specialistai į ją nuvyks pasižiūrėti. Bendrovės "Gatvių apšvietimas" darbuotojai turi viską sutvarkyti", - teigė ji. Taigi tikėtina, kad bus pakeistos ir nedegančios lempos, tad eiti perėja žmonėms nebebus nejauku.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder