"Savaitės eksprese" - apie neįprastą šiukšlių rinkimo būdą

"Savaitės eksprese" - apie neįprastą šiukšlių rinkimo būdą

Klaipėdietė Gabrielė Kleibaitė skatina lietuvius prisijungti prie Skandinavijos šalyje užgimusio judėjimo "Plogging". Ji pati su bendraminčiais išbėgusi gamtoje pasportuoti sykiu surenka ir šiukšles. Ir renka jas ne bet kaip - keldama kiekvieną šiukšlę atlieka specialų įtūpstą arba nusilenkimą... Kaip gimė tokia mintis ir kokių reakcijų sulaukia iš aplinkinių - skaitykite naujame "Savaitės ekspreso" numeryje.

"Savaitės eksprese" rasite ir daugiau įdomių straipsnių. Sužinosite, kaip vyksta jachtos "Lietuva" remontas ir kur bus padėtas likęs senasis "Lietuvos" falškilis.

Taip pat galėsite paskaityti, kodėl iki šiol nepavyksta naujam gyvenimui prikelti klaipėdiečiams gerai pažįstamo sporto objekto - prie Skulptūrų parko Klaipėdoje daugelį metų merdinčius ir apleistus teniso kortus.

Tradicinėje savaitraščio apklausoje klaipėdiečių teiravomės, kaip jiems sekėsi, kai po kone po dviejų su puse mėnesio grįžo į biurus.

"Pirmąją darbo dieną jaučiausi kaip Mauglis, grįžęs iš džiunglių. Buvau visiškai sulaukėjęs. Ritmas ir aplinka dirbant namuose visai kitokie. Po kurio laiko darbas biure atrodė toks tolimas ir nebepažįstamas", - pasakojo AB "DFDS Seaways" vykdomasis direktorius Jonas Nazarovas.

Birželio 15-ąją, pirmadienį, minima Okupacijos ir genocido diena. Priede "Kultūros uostas" sužinosite, kokios šiai datai atminti nemokamos ekskursijos organizuojamos miestiečiams.

Priede tradiciškai rasite naują žurnalistės Gražinos Juodytės "Akvarelių" pasakojimą. Taip pat - interviu su istorinio nuotykių romano "Partizanas" autoriumi Mindaugu Miliniu.

Ir dar daug įdomių istorijų, pasakojimų rasite naujame "Savaitės ekspreso" numeryje. O kartu su juo gausite ir specialų priedą "TV publika" su TV programa visai savaitei.

Naujojo "Savaitės ekspreso" ieškokite visose spaudos platinimo vietose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder