Rugsėjo 1-ąją grįžta rudens sezono tvarkaraščiai

Rugsėjo 1-ąją grįžta rudens sezono tvarkaraščiai

Nuo rugsėjo 1-osios įsigalioja pokyčiai Klaipėdos viešojo transporto autobusų maršrutuose ir tvarkaraščiuose.

Kaip ir kiekvienais metais, nuo rugsėjo pradžios grąžinami rudens sezono autobusų maršrutai bei tvarkaraščiai.

Palyginti su šią vasarą galiojusiais tvarkaraščiais, nuo rudens dažniau darbo dienomis važinės 2-ojo, 5-ojo (nebebus vadinamojo jungiamojo autobuso), 14-ojo, 21A (ryte naikinamas pats pirmas - 6:08/6:22 - ratas) bei 23-iojo maršrutų autobusai.

Visomis savaitės dienomis dažniau važiuos 3-iojo, 8-ojo (išskyrus šeštadienius, kuomet reisų bus mažiau nei vasarą), 9-ojo, taip pat 15-ojo (išskyrus sekmadienius) maršruto autobusai.

O štai rečiau nuo rugsėjo 1 dienos kursuos 6-ojo bei 6E maršrutų autobusai (beje, 6E autobusas nebevažinės savaitgaliais), taip pat 24-ojo.

10-uoju maršrutu rečiau bus kursuojama darbo dienomis nuo 10 iki 13 val. ir vakarais nuo 20 val. 4-ojo ir 11-ojo maršrutų autobusai rečiau važinės savaitgaliais ir šventinėmis dienomis, o dėl prastos žvyrkelio būklės ir mažo keleivių skaičiaus pastarojo trasa trumpinama iki Lėbartų stotelės. 18-ajame maršrute naikinamas vėliausias reisas (21:11/21:46).

Rudens-pavasario sezonu grąžinami 2B, 5A ir 5B, 6A bei 13-asis maršrutai, o štai 4A atvirkščiai - jo reisai nutraukiami iki kito vasaros sezono.

7-ajame maršrute grąžinami vasaros metu nutraukti savaitgalio ir šventinių dienų reisai, 11A maršrute visomis savaitės dienomis nutraukiama po 2 važiavimus kasdien, o 11B grąžinamas šeštadienio 6:15 reisas kryptimi "BIG-Dovilai" ir 6:48 reisas kryptimi "Dovilai-BIG".

Be to, darbo dienomis koreguojami 2A maršruto autobuso reisai dėl derinimo su 2-uoju maršrutu, o 17-ajame maršrute pakoreguoti reisų laikai savaitgaliais ir šventinėmis dienomis.

Taip pat išvardintuose ir kai kuriuose nepaminėtuose maršrutuose pakoreguotos važiavimo trukmės atsižvelgiant į transporto srautus, vėlavimus, skubėjimus, todėl keleiviams rekomenduojama pasitikrinti savo įprastinių maršrutų reisų laikus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder