Rudeninių lapų paklotė vėl laukia talkininkų

Rudeninių lapų paklotė vėl laukia talkininkų

Asociacija „Mano miestas - Klaipėda“ kviečia miesto gyventojus į kasmetę rudens talką – grėbti lapų. Laisvanoriška miesto švarinimo akcija vyks spalio 31-ą, šeštadienį, nuo 11 val. Danės skvere, šalia "Vaikų supermiesto" žaidimų aikštelės.

Akcijos organizatoriai žada smagiai padirbėti ir išvalyti nuo lapų Danės skvero parką. Asociacijos „Mano miestas – Klaipėda“ prezidento Gintaro Bendžiaus nuomone, jau septintus metus rengiama akcija – gera proga miestą mylinčiam klaipėdiečiui prisidėti prie aplinkos švarinimo. „Tai gera proga naudingai padirbėti savo miesto vardan, sveikai ir turiningai praleisti šeštadienį, pasijusti atsakingu miesto šeimininku. Skirkime 1 valandą savo miesto gražinimui. Ateikite patys ir atsiveskite draugus. Visi talikininkai bus pakviesti bendrai nuotraukai.“,- į talką kviečia asociacijos „Mano miestas – Klaipėda“ vadovas.

Darbo priemonėmis talkininkus stengsis aprūpinti akcijos ilgamečiai partneriai – bendrovės „Sabelija“ ir "Klaipėdos želdiniai", o konteinerį lapams suteiks UAB „Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras“. Mielai laukiame talkininkų ir su savo darbo įrankiais. Po talkos bus smagu pasivaišinti puikia karšta arbata.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder