Renovacijos problemos: kiek atsakomybės tenka administratoriams?

Renovacijos problemos: kiek atsakomybės tenka administratoriams?

Klaipėdiečiai, gyvenantys renovuojamuose namuose ar besiruošiantys renovacijai, pastaruoju metu į redakciją ėmė kreiptis dėl nesutarimų su administratoriais. Per maždaug dvi savaites "Vakarų ekspresas" sulaukė trijų nusiskundimų iš skirtingų namų gyventojų dėl UAB "Mano būstas LT" grupės įmonių veiklos. Procesus stebintys specialistai sako, kad abiems pusėms trūksta komunikavimo, o patys administratoriai teigia, kad triukšmauja pavieniai gyventojai, nepritariantys renovacijai ir trukdantys dirbti.

"Mano būstas" grupės įmonės rūpinasi nemaža dalimi Lietuvos daugiabučių, tarp jų - ir netrumpas sąrašas esančių Klaipėdoje. Dėl susiklosčiusių įvairių situacijų rengiantis ar vykdant renovaciją, į "Vakarų ekspresą" kreipėsi Danės g. 25, Kūlių Vartų g. 5 bei Taikos pr. 33 namų, kuriuos administruoja "Danės būstas" ir "Vėtrungės būstas" gyventojai.

Pavieniai nesusipratimai...

Kūlių Vartų g. 5 name gyvenanti moteris pasakojo, kad namo gyventojai galvoja apie renovaciją, tačiau esą "Danės būstas" pasakė, kad nėra jokių galimybių gauti kompensaciją renovacijai, nors, klaipėdietės teigimu, tais pačiais metais statytas "Danės būsto" administruojamas namas Danės g. tvarkomas su Europos Sąjungos (ES) ir valstybės parama (taip skelbia stendas).

"Danės būstas" pasakė - jokių šansų, nors namas tokio pat senumo. Pasakė, kad patys turime viską mokėti. Vieniems nieko, o kitiems viskas. Kodėl taikomi dvigubi standartai?" - klausė klaipėdietė.

Daugiau skaitykite dienraštyje "Vakarų ekspresas".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder