Rasa Vilkienė vėl kviečia balsuoti: „Raginu pasirinkti atsakingai!“

Rasa Vilkienė vėl kviečia balsuoti: „Raginu pasirinkti atsakingai!“

„Balsuoti reikia, nori ar ne! Raginu pakelti savo sėdynes ir atiduoti savo balsą už jums patinkantį kandidatą į mero postą“, – feisbuke skelbė klaipėdietė R. Vilkienė.

„Raginu pasirinkti atsakingai!“ – pridūrė garsenybių trenere vadinama moteris.

Praėjusį kartą R. Vilkienė klaipėdiečius domėtis rinkimais taip pat skatino itin seksualia nuotrauka. Tiek tąkart, tiek šįkart sporto entuziastė sulaukė nemažai internautų kritikos – esą tokiu būdu ieškoma greito dėmesio sau. Negana to, dalis komentatorių pabrėžė, kad tokios intymios nuotraukos neva neturėtų pasiekti socialinių tinklų ir turėtų likti tik privačiuose albumuose.

„Mano fotografija skirta dėmesiui pritraukti, o jei jūsų vaizduotė yra komplikuota ir suvaržyta, tada nėra ko mane sekti“, – kritikams atrėžė ji.

DELFI R. Vilkienės teiravosi, kaip ji priima neigiamus komentarus, akimirksniu atsirandančius po jos provokuojančiais kadrais, tačiau sporto trenerė patikino, jog tam dėmesio ji daug neskirianti.

„Niekam jie nepatinka, bet ne saldainis esu, kad visiems patikčiau“, – sakė pašnekovė.

„Šioje vietoje galima labai giliai kapstyti, pavyzdžiui, atsižvelgti į tų žmonių auklėjimą, ir tai, kodėl šią nuotrauką jie mato tik su neigiamomis emocijomis“, – DELFI pridūrė Rasa.

DELFI primena, kad prieš porą savaičių, sekmadienio vakarą, R. Vilkienė savo sporto trenerės profilyje pasidalino profesionalia fotografija, kurioje ji pozavo visiškai nuoga, savo intymiausias kūno vietas pridengdama tik rankomis. Tokia akį traukiančia nuotrauka moteris siekė atkreipti savo miesto gyventojų dėmesį, kurie ją piktino dėl menko dėmesio rinkimams.

„Prašau, eikite balsuoti, o ne į nuotrauką žiūrėti. Klaipėda – tik 35% aktyvumas, ar jūs pablūdote? Tai, kas jau balsavote? Iš manęs karmos taškai jums. Nuotrauka skirta dėmesiui atkreipti, šiaip tokių fotografijų nekeliu, bet kaip daugiau jus supurtyti“, – tuomet svarstė Rasa.

Sporto trenere dirba daugiau nei 20 metų

„Savo sporto klube Klaipėdoje dirbu 10 metų, kitame sporto klube dirbau 3 metus, o prieš tai dirbau 10 metų moterų sporto klube. Šį darbą dirbu jau labai ilgai ir visi tokie komentarai nuo manęs nubėga kaip vanduo nuo žąsies“, – DELFI yra sakiusi Rasa.

R. Vilkienė neslepia, kad savo išvaizdą yra puoselėjusi ne tik sporto salėje, bet ir kosmetologo ar plastikos chirurgo kabinete, tačiau dėl to trenerė nė nesiruošia jaustis prastai.

„Normalu, kad savo gyvenime aš susiduriu su kritika, nes nesu pilka masė. Tiesa, aš ir nesiekiu būti pilka, niekada tokia nebuvau, todėl man tai yra natūralu“, – anksčiau DELFI interviu sakė pašnekovė.

„Noriu pasakyti, kad labai didžiuojuosi, jog aš, būdama tokių metų, taip atrodau. Tiesą sakant, net jaučiu pranašumą prieš pačią save, vertinant savo kūną, kai man buvo 20-imt ir dabar, kai man yra 44-eri. Matau brandų kūną, jis nėra mergaitės, tačiau jis yra moteriškas, jame nėra superinių raumenų, bet jis yra elegantiškas, estetiškas ir tvarkingas. Manau, kad daugelis moterų taip norėtų atrodyti, o aš noriu pabrėžti, kad taip atrodyti gali bet kuri moteris. Tik reikia daug valios ir pastangų. Aš – irgi ne išimtis. Aš irgi įdedu daug pastangų, norint taip atrodyti“, – pasakojo Rasa.

 

Sporto trenerė pripažįsta, kad dėl savo išvaizdos ji gana dažnai sulaukia nemalonių replikų iš aplinkinių.

„Žmonės neretai leidžia sau kritikuoti, kad aš neva prisileidus botokso, silikono, prisipūčiau lūpas. Žinokite, reikia nuvažiuoti į Ameriką, ten tikrai pamatysite, kur įleista ir pripūsta. Tai yra viso labo hialurono injekcijos, kurios išsivaikšto per 6 mėnesius. Tai joks botoksas, kuris neutralizuoja nervus. Aš labai domiuosi kosmetologija, naujovėmis. Žinau, kad botoksas rekomenduojamas moterims, kurioms yra per 60-imt. Juk yra daug kitų priemonių, kaip save pagražinti. Galiu pasakyti, kad kai aš šypsausi – man matosi raukšlės ir tai yra normalu, man juk ne 20-imt“, – aiškino Rasa.

Sporto trenerė neneigia, kad po trijų nėštumų jai prireikė plastikos chirurgo pagalbos ir dėl to ji nė kiek nesigaili.

„Turiu tris vaikus, tad kodėl aš negaliu pasitvarkyti krūtinės po gimdymų? Kodėl turiu jausti diskomfortą dėl savo pasirinkimo? Aš pasauliui daviau tris sveikus vaikus. O jeigu mano mergaitės, kai paaugs, klaus mano patarimo šia tema, aš visą laiką mielai patarsiu. Žinau, ką reiškia, kai negali užsidėti atviros suknelės ar galvoti, kokią liemenėlę prisitaikyti. Kodėl turiu vargintis? Tikiu, kad pyktis iš žmonių šiuo klausimu sklinda dėl to, kad tą leisti sau gali ne visi. Juk finansinės galimybės yra visų labai skirtingos, o norų turi visi. Gaila, bet vadovaujamasi principu: „Kam aš palaikysiu, jeigu aš tą žmogų galiu apdergti“. Lietuviai tokia tauta – jau geriau tave išjuoks, nei pagirs“, – liūdesio neslepė žinoma moteris.

Nepaisant to, pasitikėjimo savimi Rasai nestinga – jo suteikia ir laimingi klientai.

„Mane motyvuoja mano klientai. Jie mane labai palaiko, sako nekreipti dėmesio į visas tokias kalbas. Aš niekada nesustoju mokytis. Kiek yra galimybių, tiek važiuoju į seminarus, vis domiuosi. Tai darbo niša, kur viskas labai smarkiai progresuoja, todėl turi eiti koja kojon su naujovėmis, atradimais tam, kad galėtum visa tai pritaikyti žmogui“, – pasakojo R. Vilkienė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder