Projektuojant naują sporto salę saugomi želdiniai

Projektuojant naują sporto salę saugomi želdiniai

Ties Šviesos ir Kretingos gatvių sankryža esančiame tuščiame sklype projektuojama nauja 500 vietų sporto salė ir stadionas.

Salės techninį projektą ir detaliojo plano korektūros sprendinius rengia Kauno UAB "Projektų ekspertai" kartu su UAB "JAS".

"Projektuotojai pateikė keletą variantų ir priėmėme sprendimą, kaip salė, stadionas, automobilių stovėjimo vietos bus išdėstytos sklype. Prioritetas buvo suteiktas tam variantui, kurį įgyvendinus bus išsaugoti želdiniai, o sykiu bus patogus privažiavimas ir automobilių pastatymas prie objekto", - sakė Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas.

Pasak direktoriaus, Kretingos g. 44 sklype projektuojama daugiafunkcė salė, kuri bus pritaikyta įvairioms sporto šakoms bei renginiams organizuoti. "Numatoma, kad salė bus 500 sėdimų vietų dydžio su galimybe padalinti ją į dvi savarankiškas erdves.

"Salėje galėtų vykti krepšinio, tinklinio, rankinio, salės futbolo, badmintono bei gimnastikos treniruotės ir varžybos. Taip pat ši salė galėtų būti naudojama ir įvairiems bendruomenių renginiams. Šalia salės bus rekonstruotas stadionas su dirbtine danga, įrengtas lauko aikštynas krepšiniui žaisti", - pristatė projektą S. Budinas.

Tikimasi, kad detaliojo plano korektūra ir techninis salės projektas rugpjūtį bus baigtas ir dar šiais metais išrinktas rangovas sumanymui įgyvendinti.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder