Premjeras Klaipėdos nenori palikti be kompensacijos

Premjeras Klaipėdos nenori palikti be kompensacijos

Rytoj uostamiestyje lankysis premjeras Saulius Skvernelis. Žadama, jog jis dalyvaus pasitarime Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje, taip pat lankysis AB „Klaipėdos nafta“ teritorijoje.

Ketvirtadienį premjeras, atsakydamas į klaipėdiečio parlamentaro Simono Gentvilo klausimą apie galimas kompensacines priemones Klaipėdos miesto ir rajono savivaldybėms dėl giliavandenio uosto projekto, žada, jog bus stengiamasi miesto nepalikti neatlyginus galimos žalos.

"Tam ir važiuojame, kad galėtume vietoje ar tai priimti sprendimus, ar išgirsti ir ten gyvenančių žmonių bendruomenės, ir verslo nuomones ne vien dėl uosto klausimų. Mūsų tikslas yra įsigilinti, išgirsti, įvertinti argumentus, jeigu reikia - galvoti apie kompensacines priemones. Svarbiausia, kad tikrai nesinori to daryti, kas buvo jau ne kartą padaryta su strateginiais objektais - miestui pažadama, kad bus viena ar kita kompensacinė priemonė, objektas pastatomas, o ta priemonė neįvykdoma. Norime pasistengti, kad tokia praktika ateityje nebūtų naudojama", - sakė jis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder