Prekyba šviežiomis žuvimis - nuolatos

Prekyba šviežiomis žuvimis - nuolatos

Nuo šiandien Danės Šiauriniame rage esančiuose prekybai šviežiomis žuvimis skirtuose paviljonuose ir rūkyklose bus nuolatos, t. y. kasdien, prekiaujama šviežiomis ir šviežiai rūkytomis žuvimis, išskyrus pirmadienius.

Pasak prekybos šviežiomis žuvimis koordinatoriaus Mindaugo Rimeikio, ir iki šiol Šiauriniame rage, prie buvusio "Menų doko", AB "Klaipėdos laivų remontas" pastatytuose ir įrengtuose paviljonuose buvo prekiaujama šviežiomis žuvimis, tačiau tai vyko tik epizodiškai.

Nuo šiandien pradedama nuolatinė prekyba, kuri vyks nuo 10 iki 20 val. Žuvimis bus prekiaujamą ir visą šį ilgąjį savaitgalį, tokio grafiko bus laikomasi ir visą vasarą. Esant itin geriems orams, prekybininkai planuoja dirbti net iki 22 valandos.

Čia žuvų nebus galima nusipirkti tik pirmadieniais. Pirmadienis bus sanitarinė diena ir paviljonai nedirbs.

Prekybos šviežiomis žuvimis ėmėsi Priekrantės verslinės ir rekreacinės žuvininkystės asociacija.

Parduodamų šviežių ir šviežiai rūkytų žuvų asortimentas bus labai įvairus. Pasak M. Rimeikio, čia bus galima nusipirkti visų žuvų, kokios tik yra sugaunamos ar auginamos Lietuvoje. Atvežtinių žuvų iš kitų šalių nebus.

Galima sakyti, sutvarkytas jau ir visas rūkyklų kompleksas. Šiomis dienomis pastačius naują didesnę rūkyklą jų jau bus net keturios.

"Prekiaujama tikrai bus dideliu mastu. Manau, kad pagaliau žuvų jau užteks visiems norintiesiems", - sakė M. Rimeikis.

Beje, planuojama, kad nuo gegužės vidurio čia bus galima nusipirkti ir ką tik iškeptų žuvų bei pasimėgauti tikra žuviene.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder