Prabilta apie Smiltynės jachtklubo plėtrą

Prabilta apie Smiltynės jachtklubo plėtrą

Neseniai atgimusio Smiltynės jachtklubo valdytojai kuria ambicingus planus, kaip toliau vystyti šį objektą. Kalbama ir apie galimas naujo pirso statybas.

"Smagu išgirsti, kad Smiltynės jachtklubo operatoriai ne tik mėgaujasi jau sukurta infrastruktūra, bet ir puoselėja ambicingus planus, kaip šį objektą vystyti toliau", - po vakar vykusio susitikimo su UAB "Inreal valdymas" direktoriumi Gediminu Pruskum sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Uostelį valdo VšĮ Klaipėdos jachtklubas, kurios dalininkės yra Klaipėdos miesto savivaldybė ir "Dommo Nerija". Pastaroji bendrovė ir "Inreal valdymas" priklauso tai pačiai "Invalda privatus kapitalas" grupei.

Pasak mero, tam, kad būtų galima Smiltynės jachtklube priimti dar daugiau laivų, reikia sukurti naują infrastruktūrą. Tačiau ar pavyks šiuos planus įgyvendinti, priklausys ir nuo uosto pozicijos.

"Kalbama apie krantinių sutvarkymą, galimai ir naujo pirso statybas. Tačiau yra ir jautrių klausimų, kuriuos dar reikia suderinti su Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija. Belieka tikėtis, kad direkcija į šiuos ambicingus planus žiūrės palankiai", - vakar vylėsi meras.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder