Policijos pareigūnams - mero sveikinimai

Policijos pareigūnams - mero sveikinimai

Geriausios Lietuvos policijos pareigūnų komandos konkurse antrą vietą užėmusius Klaipėdos pareigūnus trečiadienį pasveikino uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

Anykščiuose vykusiame konkurse varžėsi trylika komandų.

Joms teko įveikti ekstremalaus vairavimo, policijos taktikos įvykio vietoje, smurto artimoje aplinkoje, profesinės taktikos ir pirmosios medicinos pagalbos teikimo, šaudymo ir orientacinę rungtis. Pareigūnai taip pat sprendė žinių patikrinimo ir intelekto testą.

Klaipėdos apskričiai atstovavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius, Kelių policijos tarnybos inspektorė Fajeta Rušinskytė, policininkas Modestas Kuisys ir jaunesnysis policininkas Dovydas Kairys.

Pasak R. Vaitkevičiaus, viena sudėtingiausių buvo orientacinė rungtis, kuri truko penkias valandas. Šioje rungtyje klaipėdiečiai buvo pirmi.

"Orientacinė rungtis buvo tikras išbandymas komandai susigaudyti situacijoje, kai tu nežinai, kaip sekasi kitiems. Vėliau paaiškėjo, kad mes mažiausiai paklydome", - sakė R. Vaitkevičius.

Kiekvienas pareigūnas po konkurso gavo po 5 dienas atostogų ir 300 eurų premiją.

Pernai Klaipėdos policininkų komanda taip pat užėmė antrąją vietą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder