Poilsio parke šviečiasi pabaigtuvės

Poilsio parke šviečiasi pabaigtuvės

Iki vasaros vidurio Poilsio parke planuojama užbaigti įvairių sporto ir pramogų aikštelių vaikams ir suaugusiesiems įrengimo darbus. Kol kas dar ne visose yra reikalingas inventorius.

Vakar vykdomus darbus apžiūrėjo ir įvertino Savivaldybės administracijos atstovai.

Poilsio parko teritorijoje įrengta minigolfo aikštelė, jau veikia tinklinio aikštelė, galima žaisti stalo tenisą, naudotis šunims treniruoti skirta aikštele, baigiamos įrengti krepšinio, futbolo, lauko teniso aikštelės, ruošiamos vaikų žaidimo aikštelės ir treniruoklių suaugusiesiems erdvės. Taip pat bus galima naudotis šiuolaikišku viešuoju tualetu.

Visgi Savivaldybės administracijos Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda rado trūkumų.

"Problemų yra su aikštelių dangomis, takų sujungimais, kai kur susidaro duobės ir balos. Krepšinio aikštelėje nėra numatyta guminė danga, nors turėtų ten ji būti, kaip ir kitose aikštelėse, reikėtų papildyti projektą. Pagrindinis klausimas - kokybė. Rangovas sako, kad mato trūkumus, žino ir juos sutvarkys", - komentavo L. Dūda.

Jis atkreipė dėmesį ir į tai, kad sudaužyta dalis takų apšvietimo lempų, suniokotas informacinis stendas, kurį dar reikėtų ir atnaujinti.

Visgi Investicijų ir ekonomikos departamento direktorius Ričardas Zulcas teigė, kad projektui einant į pabaigą nesinorėtų jo keisti.

"Tai jau ir papildomos lėšos, ir laikas. Galime kai kuriuos dalykus realizuoti kitais metais, pildyti parką naujais elementais. Šio projekto įgyvendinimas numatytas dviem etapais, bet niekas netrukdo numatyti ir trečią ar ketvirtą", - svarstė R. Zulcas.

Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas teigė, kad rangovas - UAB "Konsolė" - įsipareigojo 620 tūkst. eurų vertės projektą įgyvendinti iki birželio pradžios.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder