Pirmyn, Klaipėda!

Pirmyn, Klaipėda!

Šį sekmadienį vyksiantys tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai – istoriniai Lietuvai. Rinksime ne tik savo atstovus į miesto Tarybą, bet jau ir patys spręsime, kuris iš gausybės kandidatų pelno didžiausią mūsų pasitikėjimą bei išties yra vertas stoti prie uostamiesčio šturvalo.

Visada vadovavausi principu, kad kiekvienas klaipėdietis ir kiekviena klaipėdietė turi būti savo laiptinės, kiemo, namo, bendruomenės meru. Ir tik nuo visų mūsų bendro bei nuoširdaus kasdienio darbo priklauso, ar ir toliau kursime klestinčią, sveiką bei saugią Klaipėdą.

O šie istoriniai pirmieji tiesioginiai mero rinkimai – tai išskirtinė proga kiekvienam iš mūsų priimti mero atsakomybei prilygstantį sprendimą bei išsirinkti labiausiai mūsų lūkesčius atliepsiantį kandidatą, kuris ateinančius ketverius metus besąlygiškai ir pasiaukojančiai atstovaus visų klaipėdiečių interesus.

Išmintis, santūrumas ir atsakingumas – šios trys savybės, mano giliu įsitikimu, pačios svarbiausios miesto vadovui.

Todėl tikiu, kad ir klaipėdiečių pasirinkimą prie balsadėžių lems ne į blizgančius popierėlius supakuotų skambių pažadų, akinančių šypsenų ar spindinčių ir vėjuje besiplaikstančių ilgų plaukų vilionės, o prisiimta asmeninė atsakomybė už sėkmingą Klaipėdos ateitį.

Pirmyn, Klaipėda!

Jūsų

Vytautas Grubliauskas

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos Respublikos liberalųsąjūdžio Klaipėdos miesto rinkimų apygardoje Nr. 20 kandidatų sąrašo politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 157052.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder