Pirmieji bilietai į koncertą išgraibstyti akimirksniu

Pirmieji bilietai į koncertą išgraibstyti akimirksniu

Vasario 16-ąją Valstybės atkūrimo dienos proga Klaipėdos miesto savivaldybė klaipėdiečiams padovanos garsaus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse akordeono virtuozo Martyno Levickio koncertą.

Į itin didelio susidomėjimo sulaukusį renginį pirmieji 2 000 bilietų buvo išgraibstyti per kelias minutes.

Išskirtinis šventinis koncertas Valstybės atkūrimo dienos proga rengiamas jau ne pirmą kartą. Šiemet šventiniame koncerte vasario 16 d. 17 val. "Švyturio" arenoje savo muzikinę programą dovanos akordeonistas M. Levickis su viešnia - atlikėja Migloko.

Klaipėdos miesto savivaldybės kultūros centro "Žvejų rūmų" kultūrinės veiklos vadybininkas Arūnas Peštenis teigė, kad kasmet toks šventinis koncertas sulaukia labai didelio publikos susidomėjimo ir bilietai, kurie kainuoja vos 3 eurus, būna iššluojami akimirksniu. Po kiekvieno tokio koncerto, pašnekovui ir renginio organizatoriams tenka dar ilgai aiškintis, kodėl taip greitai išperkami bilietai, kodėl vieniems pavyko nusipirkti, o kitiems ne, ir panašius klausimus.

Kad šiemet būtų kuo daugiau laimingų žmonių, nusipirkusių bilietus į koncertą, buvo nuspręsta pakeisti pardavimo sistemą. Pirmieji 2000 bilietų buvo parduodami vasario 6 d. nuo 12 val. tik internetiniame www.bilietai.lt puslapyje, o kiti 2000 bilietų bus parduodami vasario 7 d. nuo 12 val. tik Klaipėdoje, visose "Bilietai.LT" pardavimo vietose.

Pirkėjai dalijosi informacija, kad vos po 8 minučių, nuo bilietų pardavimo pradžios internete, jie jau buvo išpirkti. Taip pat į redakciją paskambinęs vyras stebėjosi, kad 12.20 val. bandė nusipirkti bilietų, bet laisvų jau nebuvo.

"Renginio organizatoriaus skirtas šios dienos prekybai bilietų kiekis buvo išpirktas pirmomis minutėmis. Natūralu, kad norinčių buvo kur kas daugiau nei paleistų į prekybą bilietų, todėl, be abejo, įsigyti bilietus spėjo, deja, ne visi pirkėjai. Pardavimas vyko sklandžiai, sistemos strigimų ar kitų techninių trukdžių nepastebėjome", - pirmųjų bilietų į M. Levickio koncertą pardavimą vakar dienraščiui komentavo įmonės "Bilietai.LT" atstovas Alius Karablikovas.

"Vakarų ekspresas" primena, kad vasario 7 d. nuo 12 val. bilietų dar bus galima įsigyti tik Klaipėdoje, visose "Bilietai.LT" pardavimo vietose ir ne daugiau nei 4 bilietus vienam asmeniui.

Nepatekę į "Švyturio" areną, M. Levickio koncerto tiesioginę transliaciją bus galima stebėti Atgimimo aikštėje.

Praėjusiais metais Valstybės atkūrimo dienos proga "Švyturio arenoje" savo pasirodymą surengė atlikėjas Marijonas Mikutavičius. Tada, beje, pirmieji bilietai internetu buvo išpirkti per pirmąsias 10 minučių, o prie bilietų pardavimų kasų driekėsi didžiulės eilės.

EILĖ. Praėjusiais metais prie "Švyturio" arenos bilietams į Marijono Mikutavičiaus koncertą įsigyti nusidriekė ilga žmonių eilė. Egidijaus JANKAUSKO nuotr.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder