Pavojingą medį visgi nukirs

Pavojingą medį visgi nukirs

Žmogus, pamatęs kieme nudžiūvusį ir keliantį pavojų medį, kreipėsi į namų valdas, o negavęs atsakymo - į redakciją. Žurnalistams pradėjus domėtis situacija, gautas pažadas, kad pavojingas medis stovi paskutines dienas.

"Žvilgtelėjau pro balkono langus ir nustėrau - ties kaimynų, gyvenančių vidurinėje laiptinėje, langais vis dar stovi visiškai nudžiuvęs medis, be žievės ir be lapų, beveik siekiantis penktą aukštą. Iškart parašiau el. laišką "Vitės valdoms", kad medis gali bet kada nuvirsti - iš jų jokio atsakymo, medis stovi, nors jų tinklalapyje puikuojasi užrašas "Mes rūpinamės jumis, rašykite, užduokite klausimus." Kur dar galima kreiptis, kad tą medį vidiniame kieme kas nukirstų, juk tuoj bus nelaimė - aš matau. Kada kas atidirbs už mūsų, mokesčių mokėtojų pinigus ir sumas, mokamas "Vitės valdoms" už administravimą? Kas turi tą medį nukirsti, pačiam juk negalima nei kirsti, nei sodinti be kieno nors leidimo. Padėkit išspręsti šią problemą", - rašoma laiške.

Nuvažiavę nurodytu adresu ir radę tokį medį pirmiausia susisiekėme su UAB "Vitės valdos". Netrukus mums paskambino UAB "Debreceno valda" atstovas, nenorėjęs viešinti pavardės. Jis paaiškino, kad namas Naujakiemio g. 17 priklauso "Debreceno valdai", kad žmogaus laiškas dėl medžio persiųstas Klaipėdos miesto savivaldybei, ji yra įtraukusi jį į darbų sąrašą ir šią savaitę tas medis turi būti pašalintas. Pokalbininko manymu, atsakymas tam žmogui turėtų būti išsiųstas, bet jeigu jis kreipėsi į "Vitės valdas", tad ši įmonė galėjo ir nereaguoti, nes "ne joms priklauso rūpintis minėta teritorija".

Savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova tvirtino, jog medis prie namo Naujakiemio g. 17 šią savaitę turėtų būti pašalintas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder