Pasipiktinimą sukėlė nesuprastas skelbimas

Pasipiktinimą sukėlė nesuprastas skelbimas

Debreceno gatvės 59 namo III laiptinės gyventojai pasipiktino, kad be jų sutikimo už daugiau nei 4,5 tūkst. eurų keičiamas fekalinės kanalizacijos įvadas.

"Skelbime pabrėžta, kad 2015 m. sausio 12 d. atlikta gyventojų apklausa. Jokios apklausos nebuvo, tuo labiau raštiškai", - laiške redakcijai skundžiasi minėto namo gyventojai, kuriuos nustebino ir tai, jog keturias laiptines turinčiame name skelbimas dėl keičiamo įvado kabėjo tik vienoje iš jų.

Bendrovės "Debreceno valda" direktorius Vaidas Barakauskas "Vakarų ekspresui" tvirtino, jog gyventojai paprasčiausiai ne taip suprato skelbimą.

"Buvo atlikta ne gyventojų, bet rangovų apklausa. Ieškojome, kas pigiausiai atliktų minėtus darbus", - aiškino V. Barakauskas, akcentavęs, jog tokie darbai būtini.

Esą Debreceno g. 59 name vien nuo gruodžio pradžios kanalizacija buvo užsikišusi 4 kartus, todėl atlikus video diagnostiką buvo nuspręsta, kad būtina keisti įvadą. Direktorius patvirtino, jog už tokius darbus moka visų butų gyventojai, todėl galimas dalykas, jog kitose laiptinėse kabėjusius skelbimus kažkas nuplėšė.

"Jei kyla neaiškumų ar klausimų, gyventojai gali kreiptis į bendrovę, būtinai pasikalbėsime ir paaiškinsime", - sakė V. Barakauskas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder