Pareigūnai vykdė gėlėtą reidą

Pareigūnai vykdė gėlėtą reidą

Šiandien Klaipėdoje, pačioje miesto širdyje, vyko itin reikšmingas Kelių policijos tarnybos reidas. Reido rezultatai: nubaustų – nulis, neblaivių prie vairo – nulis, viršijusių greitį – nulis, kitaip nusižengusių eismo saugumui – nulis. Sustabdytų automobilių ir pradžiugintų moteriškos lyties vairuotojų, keleivių, pėsčiųjų – keli šimtai.

Kaip jau įprasta, Kelių policijos tarnybos pareigūnai šią šventišką dieną tik sveikino klaipėdietes. Į „reidą“ jie išvyko net keliais automobiliais, iš kurių vienas – tiek jo salonas, tiek bagažinė – buvo pilnas įvairiaspalvių tulpių žiedų.

Tie žiedai vertė nusišypsoti vairavusias moteris, šaligatviais skubėjusias pėsčiąsias, taksi ir autobusų keleives, greitosios medicinos pagalbos medikes, jaunas ir vyresnes klaipėdietes. Moterys dėkojo policijos pareigūnams, kai kurios fotografavosi su jais ir visos be išimties gyrė sumanymą.

Panašiai Klaipėdos apskrities policijos vadovybės buvo nustebintos ir pareigūnės bei darbuotojos. Vyriausiajame policijos komisariate, kaip juokavo jo viršininkas Alfonsas Motuzas, gerokai prieš prasidedant darbo dienai organizuotas „patikrinimas“, ar darbuotojos laiku atvyksta į darbą.


Vyriausiojo policijos komisariato vadovas, jo pavaduotojai, Klaipėdos m. PK viršininkas ir net visą naktį budėję Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai ties įėjimais sveikino į pastatą žengiančias savo koleges. Joms taip pat teiktos tulpės ir pasakyta daug malonių žodžių.

Pasistengė ir Neringos policijos komisariato pareigūnai, kurie maloniai nustebino Alksnynės kontrolės poste atvykstančias į Neringą moteris prie vairo, pasitikdami jas su šypsena veide ir Tarptautinės moters dienos proga gražius palinkėjimus palydėdami įteiktu simboliniu pavasariniu tulpės žiedu.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder