Pagaliau remontuos Melnragės biblioteką

Pagaliau remontuos Melnragės biblioteką

Planuojama, kad jau kitais metais Melnragėje bus kapitaliai suremontuotas bendruomenės centro, bibliotekos ir vaikų laisvalaikio centro pastatas, esantis Molo g. 60.

Projektavimo darbų sutartį Savivaldybė pasirašė vasarį. Penktadienį pastato naudotojai ir Savivaldybės specialistai susipažino su pirminiais projektiniais pasiūlymais ir išsakė savo pastabas.

Pasak Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Investicijų ir ekonomikos departamento vyresniojo patarėjo Vytauto Kovaičio, kapitalinio remonto metu, pastatas bus apšiltintas, pakeisti langai, suremontuotas stogas.

"Pastato tūris ir forma išliks tokia pati. Po remonto pirmajame statinio aukšte įsikurs biblioteka ir bus įrengta daugiafunkcė salė, skirta bendruomenės, vaikų laisvalaikio centro ir bibliotekos renginiams. Taip pat pirmajame aukšte planuojama įrengti turizmo informacijos centrą, kuris aptarnautų į Melnragę atvykusius poilsiautojus, vandens sporto entuziastus. Antrajame aukšte įsikurs Vaikų ir jaunimo laisvalaikio centras. Remonto metu bus palengvintas patekimas į antrąjį aukštą, bus įrengtas keltuvas žmonėms su negalia", - vidaus išplanavimą apibūdino V. Kovaitis.

Projekto metu peržiūrimas ir sklypas šalia pastato. Jame, anot pašnekovo, turėtų atsirasti numatytos vietos automobiliams statyti. Melnragės bandruomenės pastato remonto projektą ketinama užbaigti lapkričio mėnesį. Tikimasi, kad remonto darbai prasidės kitų metų pradžioje ir tais pačiais metais bus užbaigti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder