Originalūs dviračių stovai: bus iš ko rinktis

Originalūs dviračių stovai: bus iš ko rinktis

Vakar buvo paskutinė diena, kai Klaipėdos savivaldybei buvo galima teikti pasiūlymus, kaip turėtų atrodyti uostamiestyje planuojami įrengti originalūs dviračių stovai.

Valdininkai pasidžiaugė sulaukę trijų pasiūlymų, tačiau kokie jie, paaiškės tik atplėšus vokus.

Kiekviena pasiūlymus teikusi organizacija ar asmuo turėjo pasiūlyti ne mažiau kaip du galimus dviračių stovų dizaino sprendinius, taigi rinktis bus iš ko.

"Laimėtojo greitai neišrinksime, nes iš pradžių bus vertinama techninė pasiūlymo dalis. Ir tik tada, kai išrinksime tinkamiausią pasiūlymą, plėšime vokus, kur yra nurodytos siūlomos kainos", - paaiškino Savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova.

Pasak jos, šį sykį laimėtojas nebūtinai bus tas, kuris pasiūlė mažiausią kainą. Kur kas svarbiau kainos ir kokybės santykis.

"Kol kas nėra tiksliai nustatyta, kuriose vietose tie dviračių stovai bus pastatyti, bet kalbama apie miesto centrą ir senamiestį", - minėjo I. Nachčiunova.

Iš viso numatyta įrengti 15 originalių stovų.

Įvertinusi laiką, per kurį bus įvykdytos visos privalomos pirkimo procedūros, Savivaldybės atstovė preliminariai skaičiavo, kad šis naujas infrastruktūros objektas Klaipėdoje galėtų atsirasti rudeniop.

Kai šių metų pradžioje miesto valdžia užsiminė apie planus Klaipėdoje įrengti originalius dviračių stovus, buvo viliamasi, kad jie taps miesto puošmena.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder