Nina Puteikienė sieks Klaipėdos mero posto

Nina Puteikienė sieks Klaipėdos mero posto

Lietuvos centro partijos Klaipėdos skyrius ketvirtadienį kandidate į Klaipėdos merus 2019 metų savivaldos rinkimuose vienbalsiai patvirtino Niną Puteikienę.

Pasak Klaipėdos skyriaus pirmininko Alvido Šimkaus, skyrius įvertino jos, kaip Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos lyderės aktyvią veiklą, konstruktyviai kritikuojant miestą valdančios liberalų koalicijos darbą, atstovaujant bendruomenių interesams, keliant aštrias uosto ir miesto priešpriešos, ekologijos ir taršos problemas.

Politika yra ne grožio, o kompetencijų ir aktyvumo konkursas, – sakė Alvidas Šimkus. – Nina per ketverius darbo taryboje metus užsitarnavo drąsios, nepaprastai darbščios ir principingos politikės įvaizdį.

Pati politikė sako, kad kandidatuodama į uostamiesčio meres ji drąsiai meta iššūkį didžiosioms partijoms, nors Lietuvos centro partija negauna nė Euro valstybinės dotacijos.

„Kandidatai turi konkuruoti ne reklamai skiriamų pinigų sumomis, o idėjomis – įsitikinusi pretendentė į Klaipėdos vadovus. – Savo rinkiminėje programoje akcentuoju miesto bendruomenių stiprinimą ir jų įtraukimą į viešųjų reikalų sprendimą, uosto mieste modernizavimo ir suvaldymo, patogios miestiečiui infrastruktūros kūrimo, prioritetinio mokyklų ir darželių tinklo modernizavimo klausimus, kreipiu dėmesį į kuriantį klaipėdietį, siekiu pagarbos žmogaus, gyvūno ir medžio gyvybei.“

Nina Puteikienė yra Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicinės frakcijos „Puteikis Plius“ pirmininkė, ji dirba Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vedėja Lietuvos jūrų muziejuje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder