„Neptūnas“ atidarys atributikos parduotuvę

„Neptūnas“ atidarys atributikos parduotuvę

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubas artimiausiu metu planuoja atidaryti savo atributikos parduotuvę, kurioje kiekvienas sirgalius kasdien galėtų įsigyti su komandos simbolika susijusių marškinėlių, šalikų, puodelių, tušinukų ar kitos atributikos.

„Neptūno“ klubo direktorius Artūras Žalys kartu su komandos sporto direktoriumi Donatu Zavacku šią savaitę lankėsi viename didžiausių ir seniausiai veikiančių Klaipėdos buitinės technikos prekybos centrų „Avitela“ (Taikos pr. 15) ir su šios įmonės komercijos direktore Egle Boumezbeur aptarė tolimesnių veiksmų planą.

Tikimasi, kad „Neptūno“ atributikos parduotuvė antrajame „Avitelos“ aukšte bus atidaryta jau lapkričio mėnesį. Kai visi darbai jau bus baigti, mieli „Neptūno“ sirgaliai, jums pranešime ir bus suorganizuotas iškilmingas šios parduotuvės atidarymas, kuriame dalyvaus ir „Neptūno“ žaidėjai.

Sekite „Neptūno“ facebook profilį skaitykite "Neptūno" naujienas oficialioje „Neptūno“ svetainėje kkneptunas.lt ir viską sužinosite pirmieji.

„Norime, kad sirgaliams būtų sudarytos kuo geresnės sąlygos įsigyti mūsų atributikos. Mūsų ištikime sirgaliai, per "Neptūno" rungtynes sukuriantys nepakartojamą atmosferą, tikrai to nusipelnę. „Avitela“ pasirinkta neatsitiktinai. Tai seniausia buitinės elektronikos parduotuvė Klaipėdoje, įkurta klaipėdiečių. Visada malonu, kai klaipėdiečiai bendradarbiauja ir padeda klaipėdiečiams", - po susitikimo su „Avitelos“ komercijos direktore E. Boumezeur kalbėjo „Neptūno“ klubo direktorius A. Žalys.

Kol „Neptūno“ atributikos parduotuvė neatsidarė, krepšinio sirgaliai „Neptūno“ komandos marškinėlių, šalikų ir kitos atributikos gali įsigyti per kiekvienas „Neptūno“ namų („Švyturio“ arenoje) rungtynes.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder